TEKNOLOJİ

WhatsApp saatten sohbet etme özelliğini sundu

WhatsApp, Kullanıcıların Doğrudan Akıllı Saatten Sohbet Etmesine İzin Veren Wear OS Desteği Aldı

WhatsApp , Wear OS 3 için resmi bir uygulama yayınladı. Bu, kullanıcıların anında mesajlaşma platformunu doğrudan Wear OS destekli akıllı saatlerinde kullanabilecekleri anlamına geliyor. Ancak işlevsellik şu anda beta aşamasındadır ve yalnızca Android uygulamasının beta test kullanıcıları tarafından erişilebilir. Wear OS 3 tarafından desteklenen akıllı saatlerden bazıları arasında Samsung Galaxy Watch 5 ve 6 serisi, Pixel Watch, Fossil Gen 6 vb.

Wear OS için WhatsApp, kullanıcıların akıllı saatten mesaj göndermesine olanak tanır

Wear OS 3 için WhatsApp, Android için en son beta sürümü 2.23.10.10 ile birlikte sunulmaktadır. Denemekle ilgilenen kullanıcılar buradan katılabilir ve beta testçisi olabilir . Ek olarak, hem telefonda hem de saatte uygulama sürümü 2.23.10.10 veya üzeri olmalıdır. Uygulamayı kurmak için kullanıcıların saatlerinden telefon uygulamasına sekiz haneli bir kod girmeleri gerekiyor. Ardından sohbetler, uçtan uca şifrelenmiş olacak şekilde cihazlar arasında güvenli bir şekilde senkronize edilir.

WhatsApp for Wear OS, doğrudan bilekten mesaj gönderme yeteneği de dahil olmak üzere gerekli tüm özellikleri sunar. Ancak, kullanıcı WhatsApp kişisine daha önce hiç mesaj göndermediyse yeni bir sohbet başlatma seçeneği yoktur. Wear OS uygulaması, son kişilerin basit bir listesini, bir ayarlar menüsünü ve daha fazlasını gösterir. WhatsApp Kişileri’nin bir kişiye atlaması için iki kutucuk vardır ve “WhatsApp Sesli Mesaj” kutucuğu, kullanıcının hızlı bir şekilde sesli mesaj kaydetmeye başlamasını sağlar.

WhatsApp for Wear OS uygulaması, kullanıcıların eski konuşmalar arasında gezinmesine de olanak tanır. Kullanıcılar, sesli mesajları veya bir sistem klavyesini kullanarak mesajlara cevap verebilir. Grup sohbetleri arasında gezinirken ‘Bu görüşmedeki kişiler’ görüntülenecektir.

WhatsApp for Wear OS uygulamasının önümüzdeki haftalarda kararlı bir sürüme sahip olması bekleniyor. Bir akıllı telefona uzanmak yerine bileğinizden hızlı bir şekilde mesaj göndermek harika bir seçenek gibi görünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu