TEKNOLOJİ

CZN Burak, Sadece Kendisinde Bulunan Instagram Özelliğini Takipçileriyle Paylaştı! “Instagram Yetkilileri Rica Etti

Burak Özdemir olarak da bilinen sosyal medya fenomeni CZN Burak, geçtiğimiz günlerde milyonlarca takipçisi olan Instagram hesabında yeni bir özellik paylaştı. Bir restoran zincirinin sahibi olan Türk şef, TikTok’ta 70,8 milyon hayranı, Instagram’da 48,1 milyon takipçisi ve YouTube’da 10,1 milyon abonesiyle büyük bir takipçi kitlesine sahip.

CZN Burak, Arap ve Anadolu mutfağından yemekler hazırladığı ve yüzünde imzası olan gülümsemesiyle hazırladığı yemek videolarını sosyal medyada paylaşarak popülerlik kazandı. Şefin Taksim, Aksaray, Etiler ve yurt dışında Dubai ve Tacikistan’da beş restoran şubesi bulunuyor.

Yalnızca CZN Burak’a Özel Instagram Özelliği

Türk şef, geçtiğimiz günlerde Instagram’da gruba katılan takipçilerine özel mesajlar ve güncellemeler yayınladığı bir sohbet yayın kanalı açtı. Bu özelliği benzersiz kılan, yalnızca CZN Burak’ın hesabına açık olması ve henüz genel kullanıma sunulmamış olmasıdır.

CZN Burak, kanalında özelliğin Instagram yetkilileri tarafından talep edildiğini ve şu anda test ettiğini belirtti. Sohbet yayın kanalına şimdiden yüzbinlerce üyenin katılması, şefin sosyal medyadaki büyük etkisini ve katılımını gösteriyor.

CZN Burak, bu özel özelliğin yakında Türkiye’deki kullanıcılara sunulacağını umuyor. Yayın kanalında takipçileri için 2015 yılına ait bir nostalji fotoğrafı da dahil olmak üzere özel paylaşımlar yaptı.

CZN Burak, kendine özgü pişirme tarzı ve ilgi çekici kişiliği ile sosyal medya dünyasında trend belirleyici ve yenilikçi olmaya devam ediyor. Özel Instagram özelliği, zaten etkileyici olan başarı listesine yalnızca bir yenisini ekliyor ve milyonlarca hayranı hevesle herkese açık olarak yayınlanmasını bekliyor.

Başa dön tuşu