TEKNOLOJİ

Google Pixel Fold, 10 Mayıs’ta resmi olarak kullanıma sunulacak!

Google Pixel Fold, Google tarafından bir teaser ile resmen tanıtıldı. Yeni Google Pixel Fold, 10 Mayıs'ta I/O etkinliğinde başlatılacak...

Teknoloji devi Google, 10 Mayıs’ta büyük bir yıllık geliştirici konferansı olan Google I/O’yu düzenleyecek. Şirket, etkinlikte pek çok yeni cihaz, yazılım güncellemesi ve daha fazlasını duyuracak gibi görünüyor. Google’ın Pixel Tablet ve Pixel 7a’yı tanıtması beklenirken , en son resmi teaser, Google’ın aynı etkinlikte Pixel Fold’u da piyasaya süreceğini gösteriyor. İşte Google Pixel Fold ile ilgili detaylar …

Google Pixel Fold rakip olmaya geliyor

Fragmanda, yaklaşmakta olan katlanabilir telefonun hem ön hem de arka ekranlarını ve üçlü arka kameralarını görebiliriz. Tasarımıyla arka yüzü büyük ihtimalle diğer Pixel serilerine benzeyecek. Fragman, büyük çerçeveli iç ekranı ve üst çerçevedeki kamerayı gösteriyor, ayrıca yeni Google Pixel Fold’da kullanılan kullanıcı arayüzünü gösteriyor.

Google Piksel

Söylentilere ve sızıntılara göre Google Pixel Fold’un 120Hz yenileme hızına sahip 7,6 inç (1840 x 2208 piksel) OLED iç ekranla piyasaya çıkacağını varsayabiliriz. Teaserda telefonun üçlü arka kamera sistemini de görüyoruz. Yeni cihazın OIS’li 48 megapiksel ana kamera, 10.8 megapiksel ultra geniş kamera ve 10.8 megapiksel telefoto kameraya sahip olacağı iddia ediliyor.

Resmi teaser’ın altında Google, “Çok yakında. Bu cihaz, Federal İletişim Komisyonu kuralları veya diğer düzenleyici kurumların gerektirdiği şekilde yetkilendirilmemiştir. Bu cihaz, gerekli yasal izinler alınana kadar satılamaz veya başka bir şekilde dağıtılamaz.”

Ancak Google’ın uzun zamandır beklenen katlanabilir telefonunu Mayıs ayında tanıtacağı artık resmileşti ancak muhtemelen 27 Haziran’da satışa çıkacak. Beklenen cihaz hakkında daha fazla detay bulunmazken, ABD’de fiyatı 1.799 dolar olabilir.

Başa dön tuşu