TEKNOLOJİ

WhatsApp işletmeler için ücretli abonelik başlattı

WhatsApp’ın premium abonelik hizmeti henüz resmi olarak başlatılmadı ve yalnızca beta kullanıcıları tarafından kullanılabilir. Bu, tüm ekstra özelliklerin bulunduğu Premium menüsüne yalnızca WhatsApp beta programı üyelerinin erişebileceği anlamına gelir.

WABetainfo’ya göre , premium abonelik işletmelere yönelik olacak, bu da ücretli özelliklerin çoğunun ortalama kullanıcı için özellikle yararlı olmayacağı anlamına geliyor.

Bildirildiğine göre, premium hesap size WhatsApp’ınıza her üç ayda bir değiştirilebilen özelleştirilebilir bir iletişim bağlantısı veriyor. Müşterilerin telefon numarası yazmak yerine belirli bir işletmeyi bulmasının daha kolay bir yolu olması gerekiyordu. Telegram, kullanıcıların doğrudan iletişim bağlantısını başkalarıyla paylaşabileceği benzer bir özelliğe sahiptir.

Uygulamanın ücretli sürümü aynı anda aynı hesaba bağlı en fazla 10 cihaza izin verecek. Bu şekilde, çalışanlar işletme hesabını bağlayabilir ve yönetebilir. Son olarak, 32 katılımcıya kadar görüntülü arama yapabilirsiniz.

İşlevsellik henüz beta aşamasında olduğundan, WhatsApp resmi bir açıklama veya duyuru ile öne çıkmadı, bu nedenle yeni abonelik hizmetinin fiyatlandırmasını veya lansman tarihini bilmiyoruz.

Başa dön tuşu