TEKNOLOJİ

Samsung’un yeni telefonundan yeni bir sızıntı! Kasası sızdırıldı, detayları ortaya çıktı

Samsung, yaklaşmakta olan Galaxy Z Flip 5 akıllı telefonun geliştirilmesi için büyük çaba harcadı ve resmi lansmana yaklaştıkça cihazla ilgili ayrıntılar su yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son birkaç haftadır gadget çok sayıda sızıntıya ve söylentiye konu oldu, bunların en sonuncusu kasasının tasarımını ortaya çıkardı ve daha büyük bir kapak ekranının varlığını doğruladı. Ayrıca çeşitli sızıntılar cihazın teknik özelliklerine ışık tuttu.

Ünlü ihbarcı Ice Universe , kısa süre önce Twitter’da yaklaşmakta olan Galaxy Z Flip 5 akıllı telefon kılıfının bir görüntüsünü sızdırdı. Resimde gösterilen şeffaf kasa, önceki modele benzer görünen kamera çıkıntısının net bir şekilde görülmesini sağlıyor. Bununla birlikte, kasanın dikkate değer bir özelliği, kapak ekranı için daha geniş aralık olması, bu da cihazın gerçekten de önceki modele kıyasla daha büyük bir kapak ekranına sahip olacağını doğruluyor.

Samsung Galaxy Z Flip5

Görsele göre kapak ekranı, kapaklı akıllı telefonun üst kısmının yaklaşık %90’ını kaplıyor. Bu kaynağın ortaya koyduğu gibi Galaxy Z Flip 5’in tasarımı, cihazın önceki CAD çizimleriyle tutarlı görünüyor. Her iki kaynak da aynı tasarıma sahip daha büyük bir harici ekranı tasvir ediyor.

Daha önceki sızıntılar, Galaxy Z Flip 5’in 720 x 748 piksel çözünürlüğe ve 305 PPI piksel yoğunluğuna sahip 3,4 inçlik bir harici ekrana sahip olacağını belirtmişti. Bu, 260 x 512 piksel çözünürlüğe ve 302 PPI piksel yoğunluğuna sahip küçültülmüş 1,9 inç ekrana sahip selefi Galaxy Z Flip 4’e göre önemli bir gelişmeyi temsil ediyor.

Galaxy Z Flip 5’teki geliştirilmiş harici ekranın, katlanabilir akıllı telefonun kullanılabilirliğini ve işlevselliğini geliştirmesi bekleniyor. Bu daha büyük harici ekranla, kullanıcılar cihazı açmaya gerek kalmadan daha fazla görev gerçekleştirebilecekler, bu da pil ömrünü korumaya ve menteşe mekanizmasındaki aşınma ve yıpranmayı en aza indirmeye yardımcı olabilir.

Başa dön tuşu