TEKNOLOJİ

Samsung Galaxy S23 kılıfı, sızıntıyı telefonun tasarımına ışık tutuyor

Samsung , yeni nesil S serisi amiral gemisi akıllı telefonunu Samsung Galaxy S23 serisi şeklinde piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Ocak ayında gerçekleşmesi beklenen resmi lansman öncesinde, telefonlarla ilgili birçok detay sızdırıldı.

En son gelişmede, Samsung Galaxy S23 için iki telefon kılıfı görseli internete sızdırıldı. Galaxy S23 ve Galaxy S23 Plus akıllı telefonların ayrıntılı görsellerinin sızdırılmasından sadece birkaç gün sonra geldi.

Samsung Galaxy S23 Telefon Kılıfı Sızıntısı

Galaxy S23’ün yeni sızdırılan telefon kılıfı görselleri , cihazdaki düğme yerleşimlerinin önceki nesil modele göre değişmeyeceğini ortaya koyuyor. Ayrıca, akıllı telefondaki kamera çıkıntısı, onu biraz daha ince hale getirmek için ayarlanmış gibi görünüyor.

Samsung Galaxy S23, gelecek yıl piyasaya sürülecek olan serideki üç modelin en ucuzu olacak. Şimdiye kadarki sızıntılara dayanarak cihazın 6.1 inç AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor ancak biraz daha kalın çerçevelere sahip olduğu söyleniyor.

Kaputun altında, telefon , her ikisi de henüz ilgili şirketler tarafından resmi olarak tanıtılmamış olan Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci veya şirketin kendi Exynos 2300 yonga seti tarafından desteklenecek.

Telefonun boyutlarından 146.3 x 70,8 x 7,6 mm olarak bahsediliyor ve bu da Galaxy S22’nin boyutlarına uyuyor. Kutudan çıktığı haliyle Samsung One UI özel arayüzü ile Android 13 işletim sistemini çalıştırması bekleniyor ve pil 25W hızlı şarjı destekleyecek.

Başa dön tuşu