TEKNOLOJİ

Acer Swift Edge, dünyanın en hafif 16 inç OLED dizüstü bilgisayarı olarak dünya çapında piyasaya çıkıyor

Acer Swift Edge küresel pazara girdi. Dünyanın en hafif 16 inç OLED dizüstü bilgisayarı olarak geliyor. Makine amiral gemisi özelliklerini içerir. Acer, Swift Edge’in modern hibrit iş gücünün üretkenliğini ve yaratıcılık taleplerini en üst düzeye çıkarmak için tasarlandığını söylüyor. Kutunun dışında neler sunduğunu öğrenmek için okumaya devam edin.

Acer Swift Edge, 4K piksel çözünürlüğe sahip 16 inç OLED ekrana sahip. Yüzde 92 ekran gövde oranı, 500 nit parlaklık ve yüzde 100 DCI-P3 renk gamı ​​sunuyor. Ekran ayrıca VESA DisplayHDR True Black 500 ve TUV Rheinland Eyesafe gibi çeşitli sertifikaları da beraberinde getiriyor. Tasarım açısından Acer Swift Edge, normal alüminyumdan yüzde 20 daha hafif ve 2 kat daha güçlü olan alaşımdan yapılmıştır. Sadece 1,16 kg ölçülerinde ince ve hafiftir.

Acer Swift Edge, arkadan aydınlatmalı bir klavyeye ve bir FHD web kamerasına sahiptir. Güvenlik için parmak izi okuyucu da var.

Kaputun altında, Acer Swift Edge, AMD Ryzen PRO ve Ryzen 6000 serisi işlemcilerle donatılmıştır. Yerleşik AMD Radeon grafikleriyle birleştirilmiştir. Dizüstü bilgisayar, 32 GB’a kadar LPDDR5 RAM ve 1 TB SSD depolama alanı sunar. Makine, cihazı ve kullanıcıyı karmaşık saldırılara karşı korumak için Microsoft’un Pluton güvenlik işlemcisiyle birlikte gelir.

Acer Swift Edge, iki USB-C bağlantı noktası, iki USB-A bağlantı noktası, HDMI 2.1 bağlantı noktası, kulaklık jakı, WiFi-6E ve Bluetooth gibi bağlantı seçenekleriyle birlikte gelir.

Acer Swift Edge 7.999 RMB’den başlıyor. Acer.com’dan ve diğer resmi satıcılardan satın alınabilir. Cihaz ilk olarak bu aydan itibaren Kuzey Amerika’da 1.499 dolardan satışa sunulacak.

Başa dön tuşu