TEKNOLOJİ

Google Pixel 6 kullanıcılarına müjde! Pixel 7 serisinin yeni özelliklerini alacak

Google , dün New York’taki bir etkinlikte yeni Pixel 7 ve 7 Pro’yu tanıttı. Yeni telefonlar, Tensor G2 SoC tarafından destekleniyor ve onları Android paketinin geri kalanından ayıran bazı özel özellikler getiriyor. Ancak yeni bir rapor, arama devinin bu özelliklerden bazılarını Pixel 6 serisine ve daha eski cihazlara yaklaşan Feature Drop ile getireceğini iddia ediyor.

Google’ın üç ayda bir sunduğu Özellik Düşüşleri ile Pixel telefonlar heyecan verici yeni özellikler ve geliştirmeler kazanıyor. PhoneArena’ya göre , şirketin bir sonraki Özellik Düşüşü Aralık ayında gerçekleşecek ve yeni piyasaya sürülen Pixel 7 akıllı telefonlarda görülen özel özelliklerden bazılarını getirecek. Yeni özelliklerin çoğu yalnızca Pixel 6 , 6 Pro ve 6a anlamına gelen Tensor destekli akıllı telefonlara gelecek. Bununla birlikte, tensörsüz telefonlar tamamen dışlanmayacak, ayrıca bazı ilginç şeyler alacaklar.

Google Piksel 7

Yayına göre, Pixel 6 serisi, yaklaşan Özellik Düşüşünde Net Çağrı alacak. Başlatılmamış olanlar için, Aramayı Temizle özelliği, telefon görüşmeleri sırasında arka plan seslerini azaltır. Ek olarak, Pixel 6 serisi, kullanıcıların gelen bir aramayı “sessiz” diyerek durdurmasını sağlayacak yeni bir hızlı ifadeye de sahip olacak.

Ayrıca Pixel 6 cihazları, Pixel 7 serisiyle duyurulan Kılavuzlu Çerçeve erişilebilirlik özelliğini alacak. Bu özellik, görme bozukluğu olan kişilerin telefonu konumlandırırken sesli komutları kullanarak selfie çekmesine olanak tanır.

Google’ın Gerçek Ton geliştirmeleri de geçen yılki modeller için mevcut olacak. Bu özellik sayesinde Pixel 6 ve Pixel 7 cihazlarınızda daha doğru cilt tonlarına sahip fotoğraflar çekebilirsiniz. Yeni modeller için üretilen Gerçek Ton iyileştirmeleri, geçen yılki Piksellere sunulacak ve Gece Görüşü ve Portre modu ile birleştirilecek.

Başa dön tuşu