GÜNDEM

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ‘Ağamız Erdoğan’ dedi: O anlar sosyal medyada gündem oldu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti mitinginde yaptığı konuşmada "Ağamız Erdoğan, dağımız Erciyes" ifadelerini kullandı. Sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti’nin kentte düzenlediği mitingde sahneye çıkarak, “Ağamız Recep Tayyip Erdoğan, dağımız Erciyes” dedi. O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

14 Mayıs seçimleri kapsamında il il gezen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri’de miting düzenledi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a teşekkür eden Erdoğan, “Kayseri belediyemize çok teşekkür ediyorum. Zira deprem bölgesinde tüm ekibiyle Memduh Bey, büyük bir gayret ortaya koydu. Kayseri, yaklaşık 50 bin depremzede kardeşimize en güzel şekilde ev sahipliği yaptı” dedi.

Konuşma yapmak için sahneye çıkan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, “Ağamız Recep Tayyip Erdoğan, dağımız Erciyes” ifadelerini kullandı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

NE OLMUŞTU?

Büyükkılıç, 2021 yılında da AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Daraltılmış Danışma Meclis Toplantısı’nda Erdoğan’a yine ağamız diyerek, “Ya ağa gölgesi, ya dağ gölgesi. Bizim dağımız Erciyes, ağamız da Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan. Bence de doğru bir yaklaşım ve haklı bir yaklaşım” ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Karar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu