EKONOMİ

Sezon açıldı, altın fiyatları hareketlendi! Altını sakın buradan almayın: Uyarı yapıldı

Havaların ısınmasıyla birlikte düğün sezonu açıldı. Vatandaşlar en ucuz altını almak için farklı yöntemlere başvurmaktan geri kaçınmazken kuyumculardan kritik uyardı geldi. Altını sakın buradan almayın! Kuyumcular gizli tezgahı açıkladı. Bu yöntem ile paranızdan olabilirsiniz. Altında tehlikeli oyun. İşte kuyumcuların altın fiyatları ile ilgili yaptığı o uyarı…

Altın alacaklar dikkat! Düğün sezonun açılması ile birlikte vatandaşlar altın almak için çeşitli yollara başvurmakta. Bu yollardan biri ise internet üzerinden yapılan alışverişler. Çoğu kişi güvenilir olarak düşündüğü sitelerden altın alım satımı yapmakta ancak büyük riskin farkında değiller. Kuyumcular son dakika olarak uyardı. Piyasalarda dönen tehlikeli oyun karşısında uyarılarda bulunan kuyumcular oradan türkbet altın alacakları uyardı. Sakın fiyatlara kanmayın!

ALTIN ALACAKLAR DİKKAT! KUYUMCULAR UYARDI

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşların gündeminde. Düğün sezonun açılması ile birlikte vatandaşlar güncel altın fiyatlarını yakın takibe almış durumda. Siirt’te yıllardır kuyumculuk yapan Cahit Özçelebi, altın alacakları uyardı. İnternet üzerinden satışı yapılan sahte altınlara karşı dikkatli olun! Paranızdan olabilirsiniz.

ALTINI SAKIN BURADAN ALMAYIN

Son günlerde internet üzerinden yapılan altın alışverişlerinin arttığını ancak çoğu satışı yapılan altınların sahte çıktığını belirten Özçelebi, “Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte altın satışları arttı. Bununla beraber internetten altın alımları da arttı. İnternetten altın alınmamasını tavsiye ediyoruz.” dedi.

Tanıdık kuyumcular ve akrabalardan altın alışverişlerinin yapılmasının daha doğru olduğunu belirten Özçelebi, “Tanıdığınız, güvendiğiniz kuyumculardan altın almanızı tavsiye ediyoruz. Vatandaşlar internetten satın aldıkları altınları bize getiriyorlar. Analiz ediyoruz çoğu sahte çıkıyor. Düğün sezonunun açılmasıyla birlikte altındaki rağbet de arttı. Vatandaş bu altınların ayarını, gramını, milimetresini bilmeden alıyor. Dolayısıyla bize getirdiklerinde sahte olduklarını öğreniyorlar ve şaşırıyorlar. İnternetten alışveriş yapmamalarını, tanıdıkları, güvendikleri kuyumculardan alışveriş yapmalarını tavsiye ediyorum.” uyarısında bulundu.

Karar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu