GÜNDEM

Memur olmak isteyenlerin fırsat ayağına geldi! 11,000 – 15.000 TL maaşla çalışacak memur alımı yapılacak

"Yüksek maaşlı memur alımlarıyla kariyer fırsatı! 11.000-15.000 TL arası maaş imkanı sunan pozisyonlar için başvurular açıldı. Detaylar haberimizde ve kariyerinizde ilerleyin.!"

İş arayan insanlar internet üzerinden yayımlanan ilanları yakından takip ediyor. Peki kamuya alımlarda şartlar neler? Tüm detaylar haberimizde.

Kamu kurumlarında çalışmak ve memur olmak isteyen adaylar internet üzerinden kurumların personel alımlarını yakından takip ediyor. Peki kamuya personel alımlarında hangi şartlar aranıyor? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KAMU ALIMLARI SON HIZ DEVAM EDİYOR

Seçime sayılı günler kala kamu kurumlarının personel alımları da hız kazandı. Kamu kurumlarına 12 bin TL ve 17 bin TL arasında maaşla memur, uzman erbaş, polis, işçi alımları yapılacak.

Kamu Kurumlarına Personel Alımı

Başvuru yapmak için; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum edilmemek, Türk Ceza Kanunu 53. madde çerçevesinde süresi geçse bile kasten işlenmiş bir suç dolayısıyla bir sene ya da daha fazla hapis cezası almamak veya affa bile uğrasa devlet güvenliğine, anayasal düzene karşı suç, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güvenin kötüye kullanımı, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, kaçakçılık suçlarından ceza almamak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmamak, görev yapmaya engel sağlık sorunu olmamak, herhangi bir kamu kurumunda çalışırken meslekten ihraç edilmemek, güvenlik ve arşiv soruşturmalarının olumlu sonuçlanması ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik ya da yaşlılık maaşı almamak şartları aranıyor. Güncel ilanlara göre Adalet Bakanlığı, TTK, POMEM, KGM, İŞKUR, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, belediyeler personel alımı yapıyor.

İlanlar için https://www.kamuhaber365.com/?s= sayfasından arama kısmına kurum ismini yazabilirsiniz. TTK işçi alımı henüz aktif olmadı. Maaş bilgileri değişebilir.

Kaynak: KARAR

Başa dön tuşu