GÜNDEM

Google’ın 8 milyondan fazla Pixel 7 telefonu hazırladığı bildiriliyor

Pixel 7 ve Pixel 7 Pro akıllı telefonlar serinin bir parçası olacak ve teknik özellikler de dahil olmak üzere ayrıntıların çoğu zaten ortaya çıktı .

Nikkei Asia’dan yeni bir rapora göre Google, Pixel 7 serisi için 8 milyondan fazla cihaz sipariş etti, bu şirketten kendinden emin bir hamle ve sağlıklı bir büyüme anlamına geliyor.

Ayrıca Google’ın 2023’te akıllı telefon satışlarını bu yıla göre ikiye katlamak istediği iddia ediliyor. Başka bir kaynağa göre Google, Pixel A serisinin bir parçası olabilecek yaklaşık 4 milyon adet “bütçeli Pixel cep telefonu” göndermeye de hazır. 2023’ün başlarında gösterime girmesi planlanıyor.

Bu vaatler gerçekten harika görünüyor ve Google sonunda akıllı telefon endüstrisine yetişiyor. Google , Pixel 7 Series’in Hindistan’da piyasaya sürüleceğini bile onayladı ve bu da tedarikçilerden gelen büyük ön siparişlerin bir nedeni olduğunu ima etti.

Pixel 6 serisinin büyük başarısı, firmayı Pixel 7 serisini daha fazla pazarda kullanılabilir hale getirme konusunda etkilemiş olurdu. Pixel 7 Serisi fiyatının ve kullanılabilirliğinin kamuya açıklanacağı bugünün ilerleyen saatlerine kadar beklemeliyiz.

Başa dön tuşu