GÜNDEM

Google Pixel 7 Pro söküldü! İçindekiler kullanıcıları hayal kırıklığına uğratacak

Yepyeni Google Pixel 7 Pro , aylarca süren sızıntılar ve söylentilerden sonra resmileşti ve YouTuber PBKreviews , en son sökme videosunda bize daha yakından bakmak için bilgiler verdi.

Google Pixel 7 Pro’nun sökülmesi, geçen yıldan bu yana pek bir şeyin değişmediğini gösteriyor

İşlem, SIM yuvasını çıkararak ve yapışkanı gevşetmek için ekranın kenarlarına ısı uygulayarak başlar. Ekranı çıkardıktan sonra, iç bileşenleri kaplayan metal brakete ulaşıyoruz. Ekran bağlantısı kesilip kapak çıkarıldıktan sonra nihayet 5.000 mAh pilin bol miktarda yapışkanla yerinde tutulduğunu görüyoruz ve ayrıca düzgünce yerleştirilmiş iki çekme tırnağı görüyoruz.

Ana kart, soğutmaya yardımcı olmak için büyük bir grafit film tabakasıyla kaplanmıştır. Birkaç konektör ve vidanın çıkarılması, 50MP ana kamerayı, 12MP ultra geniş sensörü ve 5x optik zoomlu güncellenmiş 48MP telefoto modülünü barındıran kamera düzeneğini ortaya çıkarır. Birkaç adım sonra, otomatik odaklamalı yeni 11MP selfie kamerasına bir göz atıyoruz.

USB-C şarj bağlantı noktası, onarımları oldukça zorlaştıracak şekilde ana karta lehimlenmiş gibi görünüyor. Arka cam, onarımı zor olan bir diğer bileşen olan çerçeveye yapıştırılmıştır. Pixel 7 Pro, hemen hemen ortalama olan bir 5.5/10 onarılabilirlik puanı kazanır.

Başa dön tuşu