GÜNDEM

Android 13 bekleyenlere Google’dan müjdeli haber geldi

Google , Eylül ayının başlarında , yakında çıkacak olan Android 13 Quarterly Platform Release 1, yani QPR1 için ilk beta derlemesini yayınladı. Ve bugün şirket bunu ikinci beta ile takip ediyor. Üçüncüsü Kasım’da olmalı, ardından Aralık’ta kararlı sürüm çıkmalı.

Google, Android 13 QPR1’in ikinci betasının, uygulanan Ekim 2022 güvenlik yamalarıyla birlikte geldiğini söylüyor. Beta, bunları kararlı gövdeden sadece birkaç gün sonra alıyor .

Google, ilk Android 13 Üç Aylık Platform Sürümü için ikinci beta sürümünü çıkardı

Yeni yapı numarası T1B2.220916.004’tür ve Google Play hizmetleri 22.26.15 sürümüyle birlikte gelir. Google’ın bundan daha az belirsiz bir değişiklik günlüğü olmamasına rağmen, bu sürümde hata düzeltmeleri ve kararlılık ve performans iyileştirmeleri bulunmalıdır.

Nihai olmayan yazılım derlemelerinin yüklenmesiyle ilgili olağan uyarılar geçerli olsa bile, bu QPR betaları, sonuçta beta olduklarından, Android’in yeni sürümleri için ilk Geliştirici Önizlemelerinden daha kararlı olmalıdır. Ayrıca sadece üç tane var, ardından uygun sürüm.

Android 13 QPR1 Beta 2, Pixel 4a , Pixel 4a 5G , Pixel 5 , Pixel 5a , Pixel 6 , Pixel 6 Pro ve Pixel 6a için kullanılabilir . Android Beta Programına katılmak için, uygun cihazınızı bu web sitesine kaydettirin ve ardından bu yapıyı bir yazılım güncellemesinin yanı sıra sonraki beta ve son sürüm olarak alacaksınız.

Başa dön tuşu