YEREL HABER

Bakan Karaismailoğlu, Trabzonluların Kamu Kurumlarındaki Başarılarını Anlattı

Bakan Karaismailoğlu, kamu kurumlarının Anadolu çocuklarına açılmasının Erdoğan sayesinde olduğunu iddia etti

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, geçtiğimiz günlerde memleketi Trabzon’u ziyaret ederek AKP Maçka İlçe Başkanlığı’nda konuşma yaptı. Karaismailoğlu, yaptığı konuşmada, kamu kurumlarının Anadolu çocuklarına açılmasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sayesinde olduğunu iddia etti.

Bakana göre, Cumhurbaşkanı’nın politikaları 2002’den beri Türkiye’de bir “zihniyet devrimi” ile sonuçlandı. Karaismailoğlu, Erdoğan’ın İstanbul ve Ankara’nın kapılarını Anadolu’dan gelen çocuklara açma kararının, gençlere izin verdiği için oyunun kurallarını değiştirdiğini belirtti. daha önce ihmal edilmiş bölgelerden kamu sektöründe kariyer yapmak için.

Karaismailoğlu, “Trabzonlu genel müdürler ve mühendisler, ülkenin en değerli kurumlarında canla başla çalışıyorlar.” Bunun Anadolu çocuklarına sunulan imkanlardan kaynaklandığını da sözlerine ekledi.

Bakan Karaismailoğlu muhalefetin tehlikeleri konusunda uyardı

Karaismailoğlu, konuşmasını muhalefetin oluşturduğu tehlikelere karşı da uyardı. Yaklaşan seçimler yaklaşırken yurttaşlarını vatanlarının, milletlerinin ve çocuklarının geleceği için oy kullanmaya çağırdı.

Bakana göre Türk siyasetinde iki grup var: Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde 21 yıldır vatan ve millet için çalışanlar ve “Türkiye düşmanları” dediği kişiler.

Karaismailoğlu, muhalefetin Türkiye’nin güvenlik ve istikrarını tehdit eden kişilerden oluşan bir koalisyondan oluştuğunu iddia etti. Hatta muhalefetin iktidara gelmesi durumunda terörle bağlantılı kişilerin ülkede bakan olabileceğini öne sürecek kadar ileri gitti.

Bakan, dinleyicilerine vatanın kolay kazanılmadığını ve bunun büyük bir bedel karşılığında alındığını hatırlattı. Halk arasında birlik çağrısında bulundu ve onları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önderliğinde Türkiye’nin geleceği için oy kullanmaya çağırdı.

Bakan Karaismailoğlu’nun Trabzon’da yaptığı konuşma, hükümetin daha önce ihmal edilmiş bölgelerden gelen gençlere fırsatlar yaratma politikasının başarısını vurguladı. Aynı zamanda, halkı birlik olmaya ve uluslarının geleceği için oy vermeye çağırarak, muhalefetin oluşturduğu tehlikeler konusunda uyarıda bulundu.

Başa dön tuşu