GÜNDEM

Kanadalı şirket şeker tadımı için 100,000 dolara işçi arıyor! Dişleriniz için endişelenmeyin ona da çözüm üretti

Candy Funhouse adlı Kanadalı bir şirket, günde yaklaşık 100 şeker denemek için tat testçileri alacağını duyurdu. Şekerci olarak işe alınacaklara yıllık 100 bin Kanada doları verileceği açıklandı. Güncel döviz kuruna bakarak bir hesaplama yaparsak 100 bin Kanada doları 1 milyon 294 bin 598 TL oluyor. Ayda 8 bin 333 Kanada doları yapıyor. Yani ayda 116 bin 216 lira kazanıyor.

Tüm dünyada yankı uyandıran iş ilanına baktığımızda şirket, ürettiği şekerleri tadacak ve damak tadına ilişkin değerlendirmelerini iletecek kişilere aylık para verecek. Günde 100’den fazla şeker ve ayda 3.500’den fazla tadım yapacak.

5 YAŞINDAN KÜÇÜK HERKES BAŞVURABİLİR

Kanadalı şirket, oldukça eğlenceli olan bu iş için personel alacağını duyururken, 5 yaşını doldurmuş herkesin başvurabileceği belirtildi. Ayrıca, herhangi bir besine alerjiniz olmamalıdır.

Söz konusu ilan için başvurular başlarken, bazı aileler kendi çocuklarının başvurduğunu söyledi.

İş listesinde, başvuru sahiplerinin “doğuştan lider” olması ve “şekerleme ürünlerini denemek için coşku ve coşkuya sahip olmaları” gerektiği belirtiliyor. Özgeçmiş ve ön yazı göndermek için mutlaka tat testi deneyimine ihtiyacınız yok, ancak medyanın ilgisi bir bonus.

6 AY EĞİTİM VERİLECEK

Hershey Company’de marka tanıtım lideri olarak çalışan Anna Lingeris, The Washington Post Gazetesi’ne Hershey’in araştırma ve geliştirme ekibinin bir parçası olarak özel tat testçilerinin belirli tatları belirlemek için 6 aylık eğitim alacağını söyledi. Çünkü çok farklı ürünler var ve ürünlerin lezzetleri oldukça karmaşık olabiliyor.

Söz konusu iş için başvuruların şirketin LinkedIn sayfası üzerinden yapıldığı bildirildi. Başvurular için son tarih 31 Ağustos olarak açıklandı. Candy Funhouse CEO’su Jamal Hejazi’ye göre, CCO’ya yaşadıkları yere bağlı olarak ABD veya Kanada doları olarak 100.000 dolar ödenecek.

  • Dişleri için endişelenen potansiyel adaylar için korkmayın. Pozisyona yerleşecek adayların geniş diş kapsamına alınacağı da belirtildi.

Başa dön tuşu