GÜNDEM

Galaxy S23 Ultra, Samsung’un ilk 200 MP kameralı telefonu olabilir

Galaxy S23 Ultra , Samsung’un 200 megapiksel kameraya sahip ilk telefonu olabilir. Birkaç marka, 200 megapiksel kameralı akıllı telefonlar piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu ayın sonunda veya Ağustos başında Çin’de piyasaya sürülmesi beklenen Moto X30 Pro’nun dünyanın 200 megapiksel kameralı ilk akıllı telefonu olacağına dair söylentiler dolaşıyor.

Sızıntılar, yaklaşmakta olan Xiaomi 12T Pro ve Redmi K50S Pro olarak adlandırılan yeniden markalanmış versiyonunun da 200 megapiksel kameraya sahip olacağını ortaya koydu. Başka bir akıllı telefon OEM’inin bu yılın geri kalan aylarında 200 megapiksel kameralı bir telefon piyasaya sunup sunmayacağı belli değil.

Güvenilir Ice Universe tarafından yapılan bir sızıntıya göre, Galaxy S23 Ultra ayrıca 200 megapiksel kameraya sahip olacak. Bununla birlikte, Moto X30 Pro’da bulunan aynı 200 megapiksel ISOCELL HP1 kamera sensörüne sahip olup olmayacağı belli değil. Sızıntı yapan kişi, Galaxy S23 Ultra’nın özellikleri hakkında başka bir bilgi paylaşmadı.

Galaxy S23 serisinin Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra olmak üzere üç cihaza sahip olacağına dair spekülasyonlar yaygın. Geçmişte Samsung, Exynos veya Snapdragon yonga setlerine sahip S serisi amiral gemisi telefonlarını farklı pazarlarda piyasaya sürmüştü. Ancak tüm pazarların Snapdragon 8 Gen 2 destekli Galaxy S23 modellerini alacağı tahmin ediliyor.

Güney Koreli şirket, 2029’da piyasaya sürülen Galaxy S10 serisinden bu yana, S serisi amiral gemisi telefonlarında 10 megapiksellik bir özçekim kamerası sunuyor. Ancak GalaxyClub.nl tarafından yakın zamanda yayınlanan bir rapora göre , S23 ve S23+ 12 megapiksel selfie kamerasına sahip olacak. Galaxy S22 Ultra, 40 megapiksel ön kameraya sahip. Dolayısıyla, S23 Ultra’nın selefinin selfie kamerasını elinde tutabileceği görülüyor.

Şu anda, söylenti değirmeni, Samsung’un yaklaşmakta olan Z serisi amiral gemileriyle ilgili sızıntılarla dolup taşıyor. Bugün erken saatlerde Pricebaba, 10 Ağustos 2022’deki lansman tarihinden çok önce Z Fold 4’ün resmi basın görsellerini sızdırdı. Görünüşe göre şirket önümüzdeki ay Z Fold 4 ve Z Flip 4’ü duyurur duyurmaz, Galaxy S23 serisi hızla ortaya çıkacak.

Resim temsili

Başa dön tuşu