GÜNDEM

Galatasaray’da Sacha Boey’e yüzde 100 zam! İşte sözleşme detayları

Maçsız geçen haftanın avantajını kullanarak kadrodaki genç ve mutsuz oyuncuların sözleşmelerini iyileştirmeye karar veren Galatasaray, Victor Nelsson’ın ardından harika bir form grafiği yakalayan 22 yaşındaki sağ bek Sacha Boey için harekete geçti. bu sezon Fransız kulüplerinin radarına girdi.

GÖRÜŞMELER OLUMLU GEÇTİ

Galatasaray ile Sacha Boey arasında başlayan sözleşme görüşmeleri kısa sürede mutlu sonla tamamlandı. Geçen sezonun başında 1 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen ve yıllık 480 bin Euro kazanan 22 yaşındaki futbolcu, uzun süredir talep ettiği sözleşmeyi aldı.

BÜYÜK KİRALAMA

Yeni anlaşmaya göre Boey artık bu sezon da dahil olmak üzere yılda 1 milyon euro kazanacak. Yeni sözleşmede en dikkat çeken detay ise serbest kalma maddesi.

ÖZGÜRLÜK FİYATI

Buna göre Boey, 13 milyon avro ödenirse istediği kulübe gidebilecek. Özellikle bu sezon büyük bir çıkış yakalayan genç futbolcuyu Fransız kulüplerinin de takip etmeye başladığı, kulübün devre arası öncesi ciddi tekliflerle karşılaşabileceği belirtiliyor.

Fenerbahçe kazandı, Başakşehir pes etmedi! Türkiye’nin UEFA Ülke Skoru sıralamasındaki yeri değiştiHaberleri Görüntüle

AŞAĞIDAKİ İSİMLER ONLARDIR

Geçtiğimiz günlerde 23 yaşındaki Danimarkalı defans oyuncusu Victor Nelsson’a 300 bin Euro zam yapan ve yıllık maaşını 1,2 milyon Euro’ya çıkaran Galatasaray Yönetimi, bu sayede BAY haftasında genç ve mutsuz oyuncuların moralini önemli ölçüde yükseltti. Şimdi Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün’ün sözleşmeleri var.

Emre Belözoğlu durdurulamıyor! UEFA Avrupa Konferans Ligi ve Süper Lig’de muhteşem performansHaberleri Görüntüle

İki gençle görüşmelerin başladığı öğrenildi. 10 milyon TL alan Kerem’e yaklaşık 18 milyon TL, 900 bin TL kazanan Yunus’a ise 15 milyon TL civarında teklif yapılması gündemde. Müzakerelerin BAY haftası bitmeden tamamlanması planlanıyor.

Başa dön tuşu