İŞÇİ ALIMI

Yabeltaş işçi alımı ilanı yayınlandı! 4 idari büro görevlisi!…

İŞKUR Kurum Dışından Alımı kapsamında Yabeltaş 4 Adet Geçici İşçi Alımı yapacak. 20-45 yaş arası kadın personel alımı Yabeltaş Personel Alacağını Açıkladı. Yabeltaş Geçici 4 İdari Büro Görevlisi Alınacaktır.

Yabeltaş Personel Alımı 2022

Yabeltaş, belirli bir süre için işçi alımı yapacağını duyurdu. Yabeltaş geçici kadın işçi alımı, Yalova Belediyesi bünyesinde istihdam edilecektir. Yalova Belediyesi İşe Alım Başvuru Dönemi 4 İdari Büro Personeli alımı için adaylar başvurularını 15 Şubat’a kadar yapabilecekler.

İşe Alım Başvurusu Nasıl Yapılır?

Adaylar başvurularını Süleymanbey Mah. Arabacılar Sok. No:33/11 Yalova adresine başvuru yapılabilir. İş İletişim Telefon 0226 812 30 64 işletme hakkında bilgi alınabilir. Yalova İş İlanlarına Başvuru Koşulları Nelerdir? En az Lise Mezunu, 20-45 Yaş Arası, Kadın, Yalova’da Yaşıyor.

Yabeltaş

Belediye ile ilişkiler, tüm çalışanların özlük hakları, birimlerin ihtiyaçlarının karşılanması, her türlü sözleşmelerin düzenlenmesi, şirketin genel yönetimi, muhasebe ve mali işler, her türlü mali işlemler, şirketimizin üçüncü kişilerle ilişkileri şirket merkezinde görev yapan personel tarafından gerçekleştirilir.

kılavuz

Başa dön tuşu