İŞÇİ ALIMI

Türkiye Petrolleri Teknisyen ve Lojistik Personeli Alacak

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 2 kadrolu işçi alımını duyurdu. İŞKUR’un resmi internet sitesinde yayınlanan duyuruda 1 adet Lojistik Meslek Personeli ve 1 adet Diğer Teknisyen/Teknisyen alımı yapılacağı belirtildi. İşe alım süreci, adayların KPSS 60 puan şartına göre yapılacak olup, ilgili bölümlerden Önlisans mezunu olmaları gerekmektedir.

Başvuru Detayları

Türkiye Petrolleri personel alımı başvurusu yapmak isteyen adaylar, 20 Mayıs 2023 tarihine kadar İŞKUR üzerinden elektronik ortamda, hizmet noktalarından şahsen veya ALO 170 hattını arayarak başvurularını gerçekleştirebilirler.

Başvuru Sahipleri için Gereksinimler

Lojistik Meslek Elemanı ve Diğer Teknisyen/Teknisyen alımına başvurulabilmesi için adayların en az 18 yaşında olması ve Adıyaman’da ikamet ediyor olması gerekmektedir. Erkek adayların askerlik yapmamış olması gerekmektedir. Ayrıca KPSS sınavından en az 60 puan almış ve ilgili bölümlerden Önlisans derecesine sahip olmaları gerekmektedir.

Enerji sektöründe çalışmak isteyenler için Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın işe alım süreci büyük bir fırsattır. Aranan şartlara uyan adayların, açık pozisyonlar için değerlendirilmek üzere en kısa sürede başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu