İŞÇİ ALIMI

KPSS 55 ile Personel Alımı: B Sınıfı Ehliyeti Olanlar Başvurabilir

Kamu kurumlarından biri, B sınıfı ehliyeti olan adaylar arasından KPSS puanı 55 ve üstü olan personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuru şartları ve detayları belirlenen tarihte yayınlanacak. Adaylar, ilgili duyuruyu takip edebilirler.

KPSS’den 55 puan alanlarda kadroya yerleşiyor. Belediye kadrosuna KPSS puanı ile personel alımı yapılacak. Personel başvuru detayları belli oldu. 14 Haziran’a kadar devam edecek. İşte personel alımları hakkında merak edilen tüm detaylar…

2023 yılı personel alımları Mayıs ayında da kaldığı yerden devam ediyor. Çankırı’nın Orta ilçesi Dodurga Belde Belediye Başkanlığı bünyesinde sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. KPSS’den 55 puan alan adayların başvuru yapabileceği ilan detayları paylaşılırken Ekonomist kadrosuna alım yapılacağı aktarıldı. İşte personel alımları hakkında merak edilen tüm detaylar…

PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Çankırı’nın Orta ilçesinde yapılacak personel alımları kapsamında adayların mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartlarını taşıması gerekmektedir. Bunun yanı sıra 2022 yılında düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavından yapılacak alım için unvanların karşısında belirtilen puan türlerinin olması gerekmektedir. Adayların belirtilen KPSS puanının sağlaması gerekmektedir.

Tüm bunların yanı sıra adayların daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik ve ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olması gerekiyor. 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olma şartı isteniyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adayların başvuru işlemleri için sözlü sınava katılabilmesi için istenilen belgeleri 12 Haziran 2023 tarihi ile 14 Haziran 2023 tarihleri arasında şahsen ya da iadeli taahhütlü posta yolu ile Dodurga Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne göndermesi gerekiyor. İşlemlerin 08.30 ile 17.30 saat aralığında tamamlanması gerekiyor.

Elektronik ortamdan yapılan başvurularda ise istenen belgelerin eklenmesi gerektiğinin altı çizilirken başvuru tarihleri içerisinde belediyenin cankiri@dodurgabeldesi.bel.tr mail adresine başvuru yapılması gerekiyor.

Kaynak: Karar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu