İŞÇİ ALIMI

Ondokuz Mayıs Üniversitesi KPSS Taban Puanı Olmadan 500 Kamu Personeli Alımı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından yapılan duyuruda KPSS taban puanı şartı aranmaksızın 500 kamu personeli alımı için ilan yayınladı. Üniversite rektörlüğü, işe alımları resmi gazeteler ve kurumsal ilanlar aracılığıyla duyurdu.

16 Mayıs 2023 tarihinde bugün başlayan işe alım başvuruları 30 Mayıs 2023 tarihine kadar devam edecek. İlgilenen adaylar, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı web sitesi üzerinden online başvuru yapabilirler.

Eczacı kadrosu pozisyonu arayan adaylar dışında başvuru yapacak adaylarda KPSS alt puanı şartı aranmamaktadır. Lisans mezunu adaylar KPSSP3 puanı ile, önlisans mezunları KPSSP93 puanı ile, ortaöğretim mezunları KPSSP94 puanı ile başvuru yapabilirler.

Büro elemanı, çocuk gelişimi, destek elemanı, şoför, hemşire, kalorifer, basit bakım onarım, bahçe işleri, temizlik, diyetisyen, diğer sağlık personeli, acil tıp teknikeri, veteriner sağlık teknikeri, koruma ve güvenlik görevlisi, mühendis, sağlık fizikçisi, eczacı, teknisyen, bilgisayar, elektrik, biyoteknik teknisyeni, veteriner ve sağlık teknisyeni.

Adayların kadroya alınabilmeleri için 30 Mayıs 1988 ve sonrasında doğmuş olmaları gerekmektedir. Ancak, koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonuna sadece 30 Mayıs 1993 ve sonrasında doğanlar başvurabilmektedir.

Kazananlar 2022 KPSS puanlarına göre seçilecektir. Sözlü sınav yapılmayacaktır. Ayrıca asıl kazananlardan herhangi birinin eksik veya yanlış bilgi nedeniyle başlamaması durumunda kadro sayısının bir katı kadar yedek oyuncu seçilecektir.

Bugün Başvur: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kamu Personeli Alımına Nasıl Başvurulur?

İlgilenen adaylar, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı web sitesini ziyaret ederek Ondokuz Mayıs Üniversitesi kamu personeli alımına kolayca başvurabilirler. Başvuru süreci çoktan başladı ve 30 Mayıs 2023’e kadar devam edecek.

Eczacı kadrosuna başvuran adaylar hariç, adaylar KPSS asgari puan şartı aranmaksızın başvuru yapabilirler. Adayların kadroya alınabilmeleri için 30 Mayıs 1988 ve sonrasında doğmuş olmaları gerekmektedir. Ancak, koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonuna sadece 30 Mayıs 1993 ve sonrasında doğanlar başvurabilmektedir.

Bu pozisyonlardan herhangi biri ile ilgileniyorsanız, hemen başvurabilir ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi ailesinin bir parçası olma yolunda ilk adımı atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu