İŞÇİ ALIMI

Terme Belediyesi Vasıfsız İşçiler İçin Kadrolu Personel Alımını Açıkladı

Türkiye’nin Samsun ilinde bulunan Terme Belediyesi, kadrolu personel için 4 vasıfsız fiziki işçi alımı için yeni bir işe alım sürecini duyurdu. İlan, adaylarda herhangi bir eğitim ve yaş şartı aranmaksızın Kamu İstihdam Kurumu İŞKUR’un resmi internet sitesinde kamuoyuna açıklandı. İşe alım sürecinin ayrıntılarını ve potansiyel adaylar için gereksinimleri keşfedelim.

İşe Alım Süreci ve Başvuru Koşulları

Yapılan açıklamaya göre vasıfsız fiziki işçi alımları Terme Belediyesi tarafından yapılacak. İlgilenen adayların 20 Nisan 2023 tarihine kadar Fenk Mahallesi Cumhuriyet ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanı No:1 Terme/Samsun adresine başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Adayların pozisyona atanabilmeleri için Türk vatandaşı olmaları, affa uğramış olsalar bile belirli sabıka kaydı bulunmamış olmaları, görevlerini yapmalarına engel olacak ruh ve beden sağlığı sorunları bulunmaması, Erkek adaylar için zorunlu askerlik hizmetinin bulunmaması, en az 18 yaşında olması ve Samsun ili Terme ilçesinde ikamet etmesi gerekmektedir.

Eğitim Yok veya Yaş Sınırı Gereksinimi Yok

Terme Belediyesi, diğer birçok iş ilanının aksine, aday adayları için herhangi bir eğitim veya üst yaş şartı belirlememiştir. Bu karar, yükseköğrenime devam etme şansı bulamamış yerel halk veya şu anda yaşa bağlı istihdam ayrımcılığına maruz kalanlar için eşit fırsat sunabilir. Ayrıca işe alım süreci, adil ve objektif bir seçim süreci sunarak, yalnızca adayların fiziksel uygunluklarına ve yeteneklerine odaklanacaktır.

Terme Belediyesi İçin Çalışmanın Olası Faydaları

Terme gibi bir belediyede çalışmak, çalışanlara sayısız fayda sağlayabilir. Kadrolu personel alımının getirdiği iş istikrarının yanı sıra, çalışanlar rekabetçi ücretlerden, sosyal güvenlik güvencesinden ve ücretli izin, sağlık sigortası ve emeklilik gibi çeşitli avantajlardan da yararlanabilmektedir. Ayrıca, bir belediye için çalışmak, yerel halkın kalkınmasına ve refahına katkıda bulunmak, çalışanlar arasında bir amaç ve gurur duygusu yaratmak anlamına gelir.

  • https://media.iskur.gov.tr/69543/beden-iscici.pdf

Terme Belediyesi’nin vasıfsız fiziksel işçileri kadrolu personel olarak istihdam etmesi, şartları yerine getiren ve Terme ilçesinde ikamet edenler için mükemmel bir fırsat sağlayabilir. Başvuru süreci sınırlı bir süre için açık kalacak, bu nedenle ilgilenen adayların bu fırsatı değerlendirmeleri ve bir an önce başvurmaları gerekiyor.

Başa dön tuşu