İŞÇİ ALIMI

Tekirdağ Çorlu Belediyesi İlköğretim Mezunu Personel Alımı Yapacak

Tekirdağ Çorlu Belediyesi geçtiğimiz günlerde güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi olmak üzere farklı mesleklerden personel alımı yapacağını duyurmuştu. İşe alım duyurusu, belediyenin işe alım sürecini yürütmekle yükümlü olan Çorlu Belediyesi Personel A.Ş. tarafından yapıldı.

Güvenlik Görevlisi Pozisyonu için Başvuru Koşulları

Yapılan açıklamaya göre güvenlik görevlisi alımına başvurulacak adayların taşıması gereken bazı şartlar bulunuyor. Öncelikle en az ilkokul mezunu olmaları ve Çorlu’da ikamet etmeleri gerekmektedir. Ayrıca sabıka kaydı olmaması, başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını doldurmuş olması, askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olması gerekmektedir. Kamu haklarından yoksun bulunmamaları ve 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin (A) bendinin (1), (4), (5) ve (7) numaralı bentlerinde belirtilen şartları taşımaları gerekir.

Ayrıca adayların herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik, yaşlılık ve malullük aylığı almamış olmaları gerekmektedir. Ayrıca başvurdukları unvan ile ilgili iş ve işlemleri tam ve eksiksiz olarak yerine getirebilmelidirler. Az/çok tehlikeli işyerlerinde ve işyerlerinde çalışabilme, vardiyalı çalışabilme ve/veya dahiliye, göğüs hastalıkları, kardiyoloji, mikrobiyoloji, nöroloji, psikiyatri, dermatoloji, genel cerrahi, ortopedi, üroloji, oftalmoloji ve KBB. Adayların ayrıca 5188 Sayılı Kanun uyarınca geçerli Özel Güvenlik Kimlik Kartı ve Sertifikasına (Silahlı-Silahsız) sahip olmaları gerekmektedir.

Temizlik Görevlisi Pozisyonu için Başvuru Koşulları

Temizlik görevlisi pozisyonu için ayrıca adayların en az ilkokul mezunu olması ve Çorlu’da ikamet etmesi gerekmektedir. Adli sicil kaydı bulunmaması, başvuru tarihi itibarıyla 21 yaşını doldurmuş olması, askerlik hizmetini tamamlamış veya muaf olması gerekmektedir. Ayrıca iyi iletişim kurabilmeli ve iyi bir diksiyona sahip olmalıdırlar. Ayrıca vardiyalı çalışabilmeli ve esnek çalışma saatlerine uygun olmalıdırlar.

Ayrıca adayların herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik, yaşlılık ve malullük aylığı almamış olmaları gerekmektedir. Ayrıca başvurdukları unvan ile ilgili iş ve işlemleri tam ve eksiksiz olarak yerine getirebilmelidirler. İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’na göre az/çok tehlikeli işyerlerinde ve işyerlerinde çalışabilecek durumda olmak ve mikrobiyoloji, nöroloji, psikiyatri, dermatoloji, genel cerrahi, ortopedi, üroloji, göz, KBB gibi kronik bir hastalığı olmak. . Son olarak, adayların Arşiv Araştırması tarafından belirlenecek olan kamu haklarından yoksun bırakılmaması gerekmektedir.

Başvuru Süreci

Çorlu Belediyesi tarafından ilan edilen pozisyonlara başvuru yapmak isteyen ve şartları taşıyan adaylar, başvurularını Çorlu Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne yapabilirler. Başvuru dönemi 14-17 Nisan tarihleri ​​arasında olacaktır. İlgilenen adayların, başvurularını göndermeden önce şartları dikkatlice okumaları ve gerekli tüm belgeleri hazırlamaları tavsiye edilir.

  • https://media.iskur.gov.tr/69484/tekirdag-corlu-belediyesi-personel-a-s-17-04-2023.pdf

Tekirdağ Çorlu Belediyesi ilkokul mezunlarına güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi olarak çalışma imkanı sunmaktadır. İşe alım süreci Çorlu Belediyesi Personel Anonim Şirketi tarafından yürütülmekte olup, adayların pozisyonlar için dikkate alınabilmesi için belirli şartları karşılaması gerekmektedir. Başvuru süresi sınırlıdır, bu nedenle ilgilenen adayların mümkün olan en kısa sürede başvurmaları önerilir.

Başa dön tuşu