İŞÇİ ALIMI

İstanbul’da İş Arayanlar Dikkat! Büyükşehir Belediyesi 3 Kişi İçin Personel Alımı Yapacak: Başvuruda Son 3 Gün!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bu Pozisyonlara Alım Yapıyor

İstanbul’da iş arayanların dikkatine! Büyükşehir belediyesinde iş fırsatı arıyorsanız işte size güzel bir haber. Belediye geçtiğimiz günlerde çeşitli pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurmuştu. İŞKUR’un resmi internet sitesinde yer alan duyuruya göre kadrolu personel alımı için toplam 3 personel alımı yapılacak.

Açık Pozisyonlar ve Başvuru Koşulları

Personel alımı iki Okul Öncesi Öğretmeni ve bir Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Personeli için yapılacaktır. Her pozisyon için gereksinimler aşağıdaki gibidir:

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı : Bu pozisyon için adayların ilgili alanlarda en düşük meslek lisesinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir. Ayrıca MS Office programlarında gerekli becerilere ve mesleki alan ve teknik becerilere sahip olmalıdırlar. Ayrıca atanma şartlarını da taşımaları gerekmektedir.

Okul Öncesi Öğretmenliği : Bu pozisyon için adayların ilgili alanlarda lisans derecesine sahip olması veya YÖK onaylı pedagojik formasyon eğitimi almış olması gerekir. Tercihen yüksek lisans derecesine ve alanında en az 2 yıllık deneyime sahip olmalıdırlar. Adayların ayrıca İngilizce ve MS Office programlarına hakim olmaları ve atanma şartlarını sağlamaları gerekmektedir. Mesleki alan ve teknik becerilere sahip olmak da esastır.

İş alımı en az lise diplomasına sahip tüm adaylara açıktır. Adaylar için herhangi bir üst yaş sınırı bulunmamaktadır.

Nasıl Başvurulur

Her iki pozisyon için de gerekli şartları taşıyorsanız ve başvurmayı düşünüyorsanız, başvuru sürecini 29 Nisan – 5 Mayıs 2023 tarihleri ​​arasında tamamlamanız gerekmektedir. Başvuru için duyuru sayfasında verilen başvuru adresini ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmak için bu fırsatı kaçırmayın! Şimdi başvurun ve tatmin edici bir kariyere doğru yolculuğunuza başlayın.

  • https://kariyer.ibb.istanbul/ilanlar/genel-basvuru-5

Başa dön tuşu