MEMUR HABER

Uzmanlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici, Uzman Çavuşlar İçin Son Dakika Kadro Açıklaması

Uzmanlar Federasyonu Başkanı Ali Tilkici son dakika duyurusunda, kurmay astsubaylarla bazı olumlu haberleri paylaştı. Tilkici, kendisinin ve diğer yetkililerin geçtiğimiz günlerde Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile kişilik hakları ve mağduriyetleri görüşmek üzere iki saatlik bir görüşme gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Görüşmede Tilkici ve meslektaşları, kurmay erbaşların karşılaştığı birçok özlük hakları konusunu ele aldı. Toplantı başarılı geçti ve Tilkici, personelin tüm insani ve sosyal özlük haklarının kanuna uygun olarak düzenlenmesi emrini verdiği için Bakan’a şükranlarını sundu.

Tilkici, toplantıda emeği geçen kahramanların yanında olmak için tüm çalışmalarını bıraktıklarını belirterek, Sayın Milletvekilimiz @bakiersoymhp’ye de desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İşte resmi açıklama:

Değerli Arkadaşlar
Bugün Sayın Msb Bakanımız Hulusi Akar ile talimatı ile beraber Msb Bakan Yardımcısı Yunus Emre Karaosmanoğlu,Msb Personel Gen Md.Msb Hukuk Hizmetleri http://Gen.Md ve yetkililerle Uzman Çavuşların Kadro
ve özlük hakları ile ilgili 2 saat süren bir toplantı yaptık.
Mağduriyet ve isteklerimizi ilettik
Sayın Bakanımızın bizzat personelin Kanun ve hukuka uygun insani ve sosyal olan tüm özlük haklarını düzeltelim emri için camia adına şükranlarımı sunuyorum
Toplantı boyunca tüm mağdur olduğumuz özlük haklarını tamamı üzerinden madde madde görüştük
Bu toplantı için yoğun emek ve gayret gösteren Kahramanların haklarını alması için bizimle beraber tüm işlerini bırakıp en önemli konu budur diyerek yanımızda olan Sayın Milletvekilimiz
@bakiersoymhp
e tüm camia adına teşekkür ederim.
Görüşmelerin detaylarını saat 20.00 da instagramda 21.30 da Twitter space odasında anlatacağım
Birlikte Başardık.

Haber, başçavuşlar tarafından olumlu karşılanırken, Tilkici’nin açıklamasının sonunda yer alan “Birlikte Başardık” açıklaması, bir rahatlama ve mutluluk duygusu getirdi.

Toplantının diğer detayları bizzat Tilkici tarafından 20.00’de Instagram’da ve 21.30’da Twitter alan odasında paylaşılacaktır.

Bu açıklama özlük haklarıyla mücadele eden astsubaylar için umut verici bir gelişme olup, bu toplantının olumlu sonucunun daha iyi bir geleceğin önünü açması umulmaktadır.

Başa dön tuşu