MEMUR HABER

Halkalı Yeni Havalimanı Metro Hattı KPSS’siz işçi alacak!

İŞKUR personel alımı iş yerleştirmeleri ile yeni havalimanı metro hattı şirketi bünyesinde işe alınan personel alımı yapılacaktır. İŞKUR personel alım başvuruları ne zaman? Bu işe alım için kimler başvurabilir? İŞKUR tarafından özel şirket şirketlerinin personel alımı için işe yerleştirme ile Yeni Havalimanı Metro Hattı işletmelerine 14 personel alınacaktır. İŞKUR’un güncel işe alım ilanı ile işe alınacak kişiler tam zamanlı ve sürekli istihdam edilecek.

İŞKUR tarafından yapılan duyuruya göre İstanbul Halkalı Yeni Havalimanı Metro Hattı İnşaatı kapsamında idari işler bölümünde istihdam edilecek günlük çevre temizliği ve diğer işlerde çalışmak üzere 7 deneyimli ve deneyimsiz işçi alınacaktır. 7 tecrübesiz temizlik görevlisi alınacaktır.

İşe alınması gereken personel için çalışma saatleri 08.00-17.00 olarak belirlendi ve personele sadece pazar günleri asgari ücretin ödeneceği açıklandı.

Güncel işe alım başvuru koşulları

İŞKUR’un mevcut istihdam başvuru şartlarına göre adayların en az ilkokul mezunu, 20-40 yaş arası, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Çekmeköy, Beylikdüzü’nde ikamet eden ve engelli kayıt belgesi olması gerekmektedir.

Ayrıca işe alınacak personele servis ve yemekhane desteği sağlanacak olup, işe alınacaklar Ziya Gökalp Mahallesi Atatürk Olimpiyat Stadı Yolu No:1 Başakşehir İstanbul’da istihdam edilecektir.

Başvurular 18 Şubat 2022 tarihine kadar Ümraniye İŞKUR Hizmet Merkezi 00006529644 duyuru numarası ile İŞKUR tarafından yapılabilir.

Plane Aircraft Airplane Hangar Flying Airport

Mevcut Temizlik Personeli İşe Alımı

Güncel temizlik elemanı alımı başvurusu için adayların en az ilkokul mezunu, 20-40 yaş aralığında, engelli ve tercihen Kartal, Küçükçekmece, Avcılar, Maltepe, Çekmeköy, Başakşehir, Beylikdüzü’nde ikamet ediyor olması gerekmektedir.

İŞKUR ilanı

İŞKUR İLANI

Başa dön tuşu