KAMU PERSONEL ALIMI

Sosyal Güvenlik Kurumu Dağıtıcı Alımı Yapacak

Kamu alımları kapsamında 550 memur ve personelin görevlendirilmesi süreci devam etmektedir. İşte şartlara ilişkin tüm detaylar ve başvurular Bir ayar için daha KPSS tercihleri ​​devam ediyor. KPSS 2022/6 başvuruları kapsamında 550 lise ve önlisans mezunu memurun başvuru sürecini ve tüm detayları bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte sosyal güvenlik kurumu SGK 450 destek personeli, 80 güvenlik ve güvenlik görevlisi, 20 teknisyen için online başvurular.

Sosyal Güvenlik Kurumu Görevlisi Atanması İçin Atama Koşulları

Adayların başvuru için 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu “DMK” şartlarını taşımaları gerekmektedir. Sosyal güvenlik kurumundan emekli maaşı alanların 65 yaşından büyük olmaması gerekmektedir. İşte atanacak tüm şubeler

Ortaöğretim diplomasına sahip kişiler

Aşçı yardımcısı, aşçı, temel bakım, bulaşık makinesi, distribütör, garson, kalorifer, şoför, temizlik, güvenlik görevlisi, elektrik ve elektronik teknikeri, makine teknikeri, sıhhi tesisat teknikeri alanlarında devlet personeli alımına başlanmıştır.

Ön lisans mezunları

Sosyal güvenlik kurumu “SGK” bünyesinde sekreter, koruma ve güvenlik görevlisi olmak üzere 550 personelin başvuruları KPSS 2022/6 kapsamında online olarak devam ediyor.

KPSS 2022/6 başvuru verileri

KPSS 2022/6 ile 550 memur alımı için başvurular 24 Mart’a kadar devam edecek. Adaylar internet üzerinden başvuru yapabilirler. İşte gerekli başvuru ekranı ve tüm başvuru detayları ile başvuru kılavuzu:

KILAVUZ

Başa dön tuşu