KAMU PERSONEL ALIMI

Devlete 33 bin 143 personel alınacak

33 Bini Aşkın Personel Alımı Başvuruları Sona eriyor

Türkiye’de Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı’nın açıkladığı üzere Türkiye’de 33 binin üzerinde asker, polis ve kamu personl alımında sona yaklaşıldı. Psikolog, öğretmen, sosyal çalışmacı, mühendis, teknisyen, polis gibi farklı pozisyonlara yapılacak alımlar için başvurular ilkokul ve üzeri eğitim almış adaylara açıktı.

Farklı Kuruluşlardan İşe Alım Duyuruları

Adalet Bakanlığı, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı’nın kendi alım ilanları vardı. Her kuruluş için ayrıntılar ve başvuru yönergeleri şunlardır:

Adalet Bakanlığı Personel Alım İlanları

Adalet Bakanlığı, sosyal çalışmacı, psikolog, koruma ve güvenlik görevlisi, aşçı, kaloriferci, hizmetli, şoför, teknisyen, mühendis ve istatistikçi gibi çeşitli pozisyonlara personel alımını duyurdu. Ayrıca icra katibi, kayıt memuru, icra memuru, işaret dili tercümanı ve güvenlik görevlisi alımını duyurdular.

CTE Personel Alım Duyuruları

CTE (Center for Education and Social Research), psikolog, öğretmen, sosyal çalışmacı, veteriner, mühendis, diyetisyen ve fizyoterapist gibi pozisyonlar için personel alımını duyurdu. Ayrıca gardiyan, cezaevi katibi, denizci, hemşire, sağlık memuru, teknisyen, şoför, aşçı ve ısıtıcı alımını duyurdular.

Jandarma ve EGM Anonsları

Jandarma Genel Komutanlığı, 500 uzman astsubay alımını duyurdu. Emniyet Genel Müdürlüğü, kadın ve erkek adaylar arasından 10 bin 600 polis memuru alımını duyurdu.

Tüm işe alım ilanları kısa süreliğine açık tutulmuş ve başvurular internet üzerinden yapılmıştır. Her pozisyon için gerekli şartları ve nitelikleri karşılayan adayların son başvuru tarihinden önce başvurmaları teşvik edildi.

Askeri polis personelinin işe alınması, ülkenin emniyet ve güvenliğinin sağlanması için vazgeçilmez bir süreçtir. Oldukça rekabetçi bir süreçtir ve seçilen adayların rollerine hazırlanmak için sıkı bir eğitim ve testten geçmesi gerekir. Bu pozisyonlara başvuran tüm adaylarımıza, çalışmalarında başarılar dileriz.

https://kamuilan.sbb.gov.tr/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu