PERSONEL ALIMI

Gençlik ve spor bakanlığı 900’ü aşkın personel alacak! Başvuruları kaçırmayın

Gençlik ve spor bakanlığı 2022 yılı için 900'ü aşkın personel alımı yapacağını resmen duyurdu. Başvuru yapmak isteyen adayların yapması gereken başvuru tarihlerini kaçırmadan iş başvurusu yapmasıdır... İşte alım detayları...

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından istihdam edilecek 923 personel için başvuru ekranı bu gece 12’den sonra açılıyor. Adaylar 4 gün süreyle başvuru yapabilecek. Bilindiği üzere Gençlik ve Spor Bakanlığı 923 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Uygun adaylar bu gece yarısından itibaren başvuru yapabilecekler.

Bakanlık tarafından yapılan duyuru kapsamında açık kadrolara atama yapmak üzere spor uzmanı, gençlik çalışanı ve psikolog mesleklerinde toplam 923 kamu personeli istihdam edilecek. Peki, başvuru yapacak adaylarda hangi şartlar aranıyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Alımına İlişkin Genel Şartlar

2020 yılı KPSS (B) grubu KPSSP3 puan türünden Spor Uzmanı ve Psikolog pozisyonları için en az 60 (altmış) puan ve Gençlik Çalışanı pozisyonu için en az 50 (elli) puan almış olmak, Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 18 yaşını doldurmuş olmak, Başvuru tarihinin son günü itibarıyla 65 yaşından büyük olmamak, Sosyal Güvenlik Kurumundan aylığı almamak (dul ve yetim aylığı hariç) Görevini sürekli yapmasına engel bir hastalığı bulunmamak, Tam zamanlı çalışmaya engeli bulunmamak, Arşiv araştırması sonuçları olumlu olması gerekmektedir.

Başvuru İçin Özel Koşullar

Spor Uzmanı pozisyonları için;
Yükseköğretim kurumlarından ilgili grup için belirlenen bölümlerden en az lisans düzeyinde mezun olmak.

Gençlik Çalışanı pozisyonları için;
Yükseköğretim kurumlarından ilgili grup için belirlenen bölümlerden en az lisans düzeyinde mezun olmak.
Gençlik Çalışanı pozisyonu 5. Grup için Bakanlığımızca verilen gençlik liderlik belgesine sahip olmak.

Psikolog pozisyonları için;
En az lisans eğitimi veren yükseköğretim kurumlarının psikoloji bölümlerinden mezun olmak.

Başvurumu ne zaman ve nasıl yapacağım?

Başvuru yapmak isteyen adayların, 24-28 Ocak 2022 tarihleri ​​arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden elektronik ortamda e-Devlet üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 923 Personel Alımı İlanı ve Başvuru için tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu