KAMU PERSONEL ALIMI

Kıyı emniyeti 2022 için personel alımı yapacak! Büro personeli ve dahası…!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesinde çok sayıda çalışanı istihdam etmeyi hedeflemektedir. İlana başvuran adayların, ilanda belirtilen sınav yılında KPSS ile ilgili en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Ulaştırma Bakanlığı ve Kıyı Güvenliği Altyapı Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre 33 kadrolu personelin atanması bekleniyor.

Kıyı Güvenlik Personeli alımı için nasıl başvurulur?

Kıyı Güvenliği Genel Müdürlüğü tarafından 33 kadrolu personel alımının detayları açıklandı. Buna göre, başvuru sahipleri Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla başvurmaya davet edilmektedir. Mülakatın tarih, yer ve saati, sözlü sınav ve adaylar arasında gerçekleşecek mülakat aşamaları için önümüzdeki dönemde adaylara duyurulacaktır. Birçok farklı pozisyon için ayarlar ile farklı koşullar aranır. Adayların yukarıdaki işe alım ilanındaki şartları taşımaları halinde başvurularını elektronik ortamda İŞKUR üzerinden yapmaları mümkündür.

Başvuru sahiplerinin İŞKUR’a kayıtlı olması gerekmektedir. Öte yandan, yayından kaldırılacak her bir başlık için belirlenen özel koşulların sağlanması gerekir. Genel ve özel şartları sağlayan adaylar İŞKUR üzerinden kolayca başvuru yapabilirler.

Kıyı Güvenliği Genel Müdürlüğünce Alınacak Görevler

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nün 33 kadrolu işçi statüsündeki işe alım ilanına göre, İŞKUR üzerinden yapılacak işe alımlarda birçok farklı işçinin istihdam edilmesi hedefleniyor. Her personel için farklı özel koşullar talep edilebilir. Adayların başvurdukları her pozisyon için özel mesleki ve eğitimsel gereksinimler belirlenmiştir. Bu şartlara ek olarak adayların uygun KPSS puan türünden en az 60 puan ve üzeri olması gerekmektedir.

İlan detayları

Başa dön tuşu