KAMU PERSONEL ALIMI

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü işçi alımı için başvuru kılavuzu yayınladı!

Bugün itibarıyla yeni işe alım ilanlarına bir yenisi eklendi. Sahil Güvenlik, 2022 yılı personel açıklamasını yayınlayarak personelin çeşitli pozisyonlarda istihdam edileceğini duyurdu. İşte 2022 Sahil Güvenlik personeli seçimine ilişkin haberler...

2022 yılında katılım ile birlikte bildirimi yapan makamlardan biri de Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü olmuştur. Personel seçimine ilişkin Resmi Gazete’de yayınlanan duyuruya göre, bugün itibarıyla kuruma çeşitli pozisyonlarda personel alınacağı açıklandı. Peki hangi personel alınacak? Kaç kişi alınacak?

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 2022 Personel Seçim Beyanı

Hem Türk hem de yabancı bayraklı gemilerin denizde güvenliğini sağlayan Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, 2022 yılı için işe alım ilanı yayınladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, işe alım kadrosunu için ilan sayfasına gidiniz.

2022 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Başvuru Koşulları

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nde istihdam edilmek isteyen adaylar için ilan başvuru şartları belirlendi. İlgili pozisyonlarda görev almak isteyen adayların başvuru koşulları aşağıdaki şekilde ilan edilir:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır.
İlgili pozisyon için belirtilen eğitim şartlarını ve diğer özel koşulları sağlar.
Affedilse bile herhangi bir suça karışmamış
Pozisyon için iş tanımını doldurmanızı engelleyen herhangi bir sağlık sorununun olmaması
İlgili pozisyonlar için mesleki deneyimi belirleyin
36 yaşına kadar büro personeli ve mühendisler

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 2022 Personel Seçim Tebliği Başvuru Bilgileri

Kurumun ilgili görevlerinde istihdam edilmek isteyen adaylar 21 Şubat’a kadar kabul edilecek. Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılacak olup, diğer başvuru kanallarından yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

İlan kılavuzu

Başa dön tuşu