KAMU PERSONEL ALIMIPERSONEL ALIMI

Kamuya 65 yaş şartıyla çok sayıda personel alınacak!

2022 yılının ilk ilanları geliyor.. Kamuya 65 yaşa şartıyla çok sayıda personel alımı gerçekleştirecektir. Adaylar 28 ocak 2022 tarihine kadar işlemlerini tamamlaması gerekmektedir.

Gençlik Spor 923 kişiyi maaşı yüksek yani kamu personeli istihdam ediyor. GSB 2022 personel alımına kimler başvurabilir? Başvurular ne zaman bitecek? GSB Açık pozisyonlar ve unvanlar. GSB olarak da bilinen Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ülke genelinden 923 kişinin istihdam edileceği duyuruldu ve başvurular başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan duyurular ile GSB 923 personeli alımı yapılacak kişiler bakanlığın taşra teşkilatında il müdürlüklerinde istihdam edilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, GSB personel atamaları, adayların 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanlarına göre en yüksek puana sahip adaydan başlamak üzere sıralama yapıldıktan sonra yapılacak.

Genç Spor İşe Alım Kadrosu ve Unvanları

Gençlik Spor’dan yapılan açıklamada, 2020 KPSS P3 puan sıralaması, Spor Uzmanı alımı, Gençlik Çalışanı alımı ve psikolog alımı için 923 boş kadro ve yeni memur alımı yapılacak.

GSB, Gençlik Çalışanı alım sayısını 500 kişi olarak açıklarken, Spor uzmanları için 373, Psikologlar için 50 kişi olarak açıklandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 65 Yaş Altı Başvurularını Aldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yayınlanan 923 devlet personel alımı başvuru genel şartlarının içeriği;

Başvuru sahiplerinin Türk vatandaşı olması,

2020 yılı KPSS P3 puanının spor uzmanı adayları ve psikolog adayları için en az 60 puan, gençlik çalışanı personel adayları için en az 50 puan olması,

Başvuru sahiplerinin 28 Ocak 2022 tarihi itibarıyla 18 yaşını doldurmuş olması ve aynı tarih itibarıyla 66 yaşını doldurmamış olması gerekmektedir.

GSB 923 Personel Alımı Başvuru Tarihi

GSB 923 personel alımı başvuru tarihleri ​​daha önce duyurulmuştu ve başvurular 28 Ocak 2022 tarihine kadar devam ediyor. Başvuru yapmak isteyenlerin Gençlik ve Spor Bakanlığı kariyer kapısı kamu işe alım ve kariyer kapısı “isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr” adresinden e-posta adresinden başvurmaları gerekmektedir. -belirtmek, bildirmek.

Personel alımı için diğer hususlar

1) Bakanlık, adayın gösterdiği noktalara ilişkin sınav ve yerleştirme sürecinin her aşamasında adaydan belge isteyebilir. 2) Staj öncesinde, sonrasında ve staj sırasında sahte belge sunan veya beyanda bulunan adayların başvuruları ve sınavları geçersiz sayılacaktır. Sözleşme yapıldıktan sonra sözleşmeler feshedilir. Bu kişiler hakkında sorumlu Cumhuriyet Başsavcılığınca suç duyurusunda bulunulacaktır. 3) Sınavla ilgili olarak Başkanlığımız internet sitesinde yapılan duyurular ve Kariyer Kapısı üzerinden yapılan iletişimler iletişim olarak kabul edilir. Adaylara ayrıca duyuru yapılmayacaktır. 4) Denetim bildiriminde yer almayan işlemler faks veya e-posta yoluyla işleme alınmayacaktır. Adayların imzalı ve yazılı dilekçelerini Bakanlığımız İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Eğitim ve İnceleme Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Faks ve e-posta işleme alınmayacaktır. 5) Bu duyuruda yer almayan hususlarda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, Sözleşmeli Personelin İstihdam Esasları ve İlk Kez Atananlar için Genel Sınav Yönetmeliği hükümleri uygulanır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu