KAMU PERSONEL ALIMI

Kamuya 379 personel alımı yapılacak! 4 kuruma alınacak

Kamu ilan adresi üzerinde verilen ilanlara göre 4 kuruma toplamda 379 personel işçi alımı yapılacağı resmen açıklandı.

Kamu görevlisi personel alım ilanları yayınlandı. Yeni gelen ilandaki eksiklikleri gidermek için 5 kamu kurumu ilan yayınladı. En az lise ilköğretim mezunu personel alınacaktır. Ayrıca adaylardan KPSS veya ALES şartı aranacaktır.

İstanbul Üniversitesi:

299 kişilik kadro ile üniversiteye sözleşmeli personel alınacaktır. Farklı pozisyonlarda alımlar yapılacak ve en az lise mezunu adaylardan başvurular alınacaktır. Ayrıca aldığı eğitime göre 2020 yılında yapılacak KPSS’den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3’ten en az 60 puan alması gerekecektir. Alınacak kadrolar, Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Ofis personeli, Biyolog, Diyetisyen, Fizyoterapist, Psikolog, Laboratuvarcı, Sağlık Teknikeri, Töntgen Teknisyeni. Başvurular başladı ve Şubat ayının ilk haftasında sona erecek.

Orman yönetimi

OGM’ye İŞKUR ile personel alımı yapılacaktır. 75 kişilik kadro ile Özürlü ve Eski Hükümlü işçi alımı yapılacaktır. Bu doğrultuda 44 engelli İşçi ve 30 Eski Hükümlü alımı için en az ilkokul mezunu olmak gerekiyor. İŞKÜ üzerinden alınacak başvurular 24-28 Ocak 2022 tarihleri ​​arasında elektronik ortamda yapılacaktır.

İstanbul Kültür Üniversitesi:

Üniversite, 2 boş kontenjana Doktora Öğretim Görevlisi alacaktır. Başvuru 15 gün içinde yapılacaktır.

Ulaştırma Bakanlığı:

2527 sayılı Türk Soylularından Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanat Serbestileri İle Kamu, Özel Kurum veya İşyerlerinde İstihdam Edilmesine Dair Kanun hükümleri saklı kalmak üzere Türk vatandaşı olmak, 2) Reşit olma yaşını tamamlamış olmak, 18. Başvuru tarihi itibarıyla, 3) Affedilmiş olsa dahi, Devletin güvenliğe karşı suçları, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmete para geçirme, gasp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, ifa etme Suç veya kaçakçılıktan kaynaklanan zimmete para geçirme, malvarlığının aklanmasından hüküm giymemiş olmak,

Kamu haklarından mahrum olmamak, 5 ) Erkek adaylar için; Askerlik hizmeti ile ilgisi olmamak (yaptırmak, tecil ettirmek veya muaf olmak), 6) Tam gün ve vardiyalı çalışmayı engelleyecek bir sağlık durumunun olmaması, 7) Herhangi bir sosyal kurumdan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak. güvenlik kurumu.

İlanlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu