KAMU PERSONEL ALIMIPERSONEL ALIMI

İçişleri Bakanlığı 20’yi aşkın personel alımı yapacak! Yüksek maaş…

İçişleri Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışarak meslek hayatını güvence altına almak isteyen vatandaşları sevindirecek personel alımını yayımladı. Bakanlık, yeni dönemden itibaren 22.400 TL asgari ücret karşılığında yeni personel alacağını duyurdu.

Bakanlığın yeni görev süresini açıklamasının ardından, iş hayatını devlet güvencesi ile şekillendirmek ve bütçelerini yüksek maaşla tahsil etmek isteyen adaylar, duyurunun detaylarını araştırmaya başladı. Bakanlık, yeni dönem için işe alım ilanının detaylarını yayınladı.

17 sözleşmeli personel alımı yapılacak!

2022 yılının başlamasıyla birlikte birçok kamu kurum ve kuruluşu yeni dönem için personel açığını açıkladı. İş arayan veya devlette çalışmayı hayal eden diğer vatandaşları heyecanlandıracak olan son kamu duyurusu İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlandı. Bakanlık, yeni dönemden itibaren Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü’ne 17 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu.

Bakanlık tarafından açıklanan işe alım ilanına göre ilgili pozisyonlar için en düşük maaş 22.000 TL, en yüksek maaş ise brüt maaşın beş katı olan 56.000 TL’dir.

İçişleri Bakanlığı’nın yeni görev döneminden itibaren tam maaşla çalıştırılmak üzere personel alacağını duyan vatandaşlar, uygun pozisyon aramaya başladı. Bakanlık, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü’nden eksik personel ve ilgili pozisyonlarda istihdam edilecek personel sayısını şu şekilde açıkladı:

• Yazılım test cihazı: 2 kişi
• Uygulama geliştirme uzmanı: 7 kişi
• .Net uygulama geliştirme baş uzmanı: 7 kişi
• Baş Yazılım Mimarı: 1 kişi

Belge üzerinde geçerlilik süresi belirtilmemişse yabancı dil sınav sonuç belgeleri 5 yıl geçerlidir. geçerli. Adaylar başvuru sırasında istenen belgelerin asıllarını sözlü sınava gelirken ibraz edeceklerdir. Sınavı geçen her aday için güvenlik soruşturması yapılacak ve sağlık kurulu raporu düzenlenecek. (Güvenlik soruşturmasına uygun olmayan adaylarla sözleşme yapılmayacaktır). Yanlış beyanda bulunanlar ve sınava girme şartlarını taşımayanlar, Başarılı adaylarla sözleşme yapılmayacaktır. Sözleşme imzalandıktan sonra işe alım için gerekli niteliklerden herhangi birinin bulunduğu anlaşılırsa, Sonlandırılacak. Ayrıca yalan beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

İçişleri Bakanlığı personel alımı 2022 başvuru tarihleri

Bakanlığın yetkili kadrosunda yer almak isteyen adayların başvuruları 31 Ocak-7 Şubat tarihleri ​​arasında e-devlet üzerinden kabul edilecek.

Ücret

Aylık brüt sözleşme ücreti, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 (B) Maddesi Maddesine göre istihdam edilenler için sözleşme ücret tavanı (11,488.07) ÖZEL ŞARTLAR başlığı Aşağıda belirtilen brüt sözleşme ücret tavanının katları ile çarpılarak bulunacak tutar. olacak. Ancak Kurum, sözleşme akdetmeye ve tavan ücretin altında ödeme yapmaya yetkilidir.

DETAYLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu