KAMU PERSONEL ALIMIPERSONEL ALIMI

Darphane Müdürlüğü ilköğretim mezunu 9 temizlik görevlisi alacak

Darphane Müdürlüğü İstanbul'da görevlendirmek üzere 9 temizlik görevlisi alımı yapacak olup toplamda 52 işçi alacaktır. En az ilköğretim mezunu olarak alım yapacağını kamuoyuna ilan etmiştir.

Maliye Bakanlığı Darphane ve Matbaacılık Genel Müdürlüğü’nün görüşüne göre, teşkilatta çeşitli görevlerde çalışan 52 memur, memur ve görevli İŞKUR ve Resmi Gazete aracılığıyla işe alınmaktadır. Maliye Bakanlığı Madeni Para ve Pul Üretimi Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı bültene göre 2022 yılında 5 farklı pozisyona 52 kişi alınacak.

Kurumun yayınladığı duyurulara göre 5 farklı unvan alımı aşağıda sıralanmıştır; 9 temizlikçi, 3 eski hükümlü, 3 engelli temizlikçi, 15 güvenlik görevlisi, 22 plastik matbaacı olmak üzere 52 memur görev yapacak.

52 İşe Alım İŞKUR Başvuruların Yerleştirilmesi

Yukarıdaki pozisyonlara başvurmak isteyen adayların başvuruları İŞKUR üzerinden yapılır ve başvurular İŞKUR e-şube sistemine girildikten sonra “Açık Pozisyon İlanları” seçeneğine tıklanır. İŞKUR mesajları ile giriş yapın, BAKANLIK ÇALIŞMA BÖLÜMÜNE YAZIN VE ARAMA BUTONUNA BASIN. DUYURULAR GELİYOR.

Adaylar bu seçeneği seçerek iş türünü seçebilir ve oradaki tüm iş ilanlarını görebilir. Başvurular bugünden itibaren kabul edilir ve başvurular en geç 4 gün sonra yapılabilir.

52 İşe alım başvurusu için koşullar

Temizlik görevlisi olan adaylar askerlikten muaf, 18 yaşını doldurmuş, 35 yaşını doldurmamış, en az ilkokul, en fazla lise ve dengi okul mezunu ve 3 farklı yeterliliğe sahip eski hükümlüler (3 kişi), engelli (3 kişi) 15 temizlikçi gerekmektedir.

Güvenlik görevlisi ve güvenlik görevlisi olmak isteyen adaylar için en az ortaöğretim mezunu olmak, en az 2 yıl iş tecrübesine sahip olmak, 18 yaşını doldurmuş ve 35 yaşını aşmamış olmak kaydıyla 15 kişi alınacaktır.

En az lise ve dengi okul diplomasına sahip, 18 yaşını doldurmuş, erkek adaylar için askerlikten muaf ve kanunlara uygun 22 işçi çalıştırılacaktır. vardiya sistemi.

Darphane ve Damga Basımevi Genel Müdürlüğü kadro kadrolarına yerleştirilen adaylar 2 aylık deneme süresi için yasal asgari ücretle çalışmaya başlayacak. 3. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatına göre görevden alınması veya görevden alınması. Meslekten ihraç edilenler ile kamu haklarından yoksun bırakılanların başvuruları kabul edilmez. olmayacak. 4. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alımında Uygulanacak Usul ve Esaslar Yönetmeliğin ilgili hükümleri uyarınca ihtiyaç duyulan hizmet türlerinde istihdam İŞKUR tarafından bildirilen ve talep koşullarına uygun açık iş sayısı. (ilan edilen pozisyon sayısı) Asıl yedek aday sayısının 4 katı, asıl yedek aday sayısının 4 katı. Genel Müdürlük tarafından yapılacak sözlü (mülakat) sınav ile belirlenecektir.

Detaylar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu