İŞÇİ ALIMIKAMU PERSONEL ALIMI

İl özel idaresi KPSS şartsız işçi alımı yapacak! 9 kişi…!

İŞKUR’daki kalıcı pozisyonun bir parçası olarak. Şırnak İl Özel İdaresi, 4 eski hükümlü TMY ve 5 engelli kol işçisini işe alacak. Şırnak İl Özel İdare Personeli A.Ş. Bünyesinde istihdam edilmek üzere kadrolu işçi istihdam etmektedir. 9 kişinin kadrolu kadroya alınacağı açıklandı.

Şırnak İl Özel İdaresi Personel Alımı 2022

İŞKUR’da yapılan açıklamaya göre, Şırnak İl Özel İdare Personeli A.Ş. bünyesinde engelli ve eski hükümlü olmak üzere toplam 9 kadrolu işçi istihdam edilecek. İl özel idaresi çalışanlarının işe alınması için özel başvuru verileri
Şırnak İl Özel İdaresi’nde kadrolu istihdam için başvuran adaylar, 24 Ocak-4 Şubat tarihleri ​​arasında başvurularını yapabilirler.

Kalıcı iş başvurusu nasıl yapılır?

Adaylar, belirtilen tarihlerde Şırnak İl Özel İdaresine bağlı şirketlere ve bağlı şirketlere başvuruda bulunabilirler. İş hakkında bilgi almak için 0486 216 1019 numaralı telefondan Hurşit Eren’e ulaşılabilir.

Şırnak İş İlanları Personel Alımı Başvuru Şartları

Türk vatandaşı olmak, en az ilköğretim mezunu olmak, Şırnak ili sınırları içinde ikamet etmek, Savcılıktan önceki hükümlülük belgesine sahip olmak, SGK’dan aylık almamak. Özürlü işe almaya hak kazanan kişilerin engellilik düzeyinin en az %40 olması gerekir. Engelli bildiriminde “çalışamaz” diyenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Detaylar İşkur sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu