KAMU PERSONEL ALIMI

Sayıştay hizmet birimleri için personel alacak

Sayıştay iş ilanı yayınladı. Hizmet birimlerinde istihdam edilecek 6 sözleşmeli personel alınacaktır. Başvuru yapacak adaylarda bazı genel ve özel şartlar aranmaktadır. 2022 yılı kamu alımları devam ediyor.

T.C Sayıştay tarafından yayınlanmıştır. Duyuruya göre, hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere 6 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların en az Önlisans derecesine sahip olması ve 2020 yılında yapılan KPSS’den KPSS-P93 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olması gerekmektedir.

İşe Alım Başvuru Koşulları

Türk vatandaşı olmak

Kamu haklarından mahrum kalmamak,

18 yaşından büyük olmak,

En az Önlisans mezunu olmak,

2020 Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS-P93 puan türünden 70 ve üzeri puan almak,

2 yıllık eğitim veren üniversitelerin Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Büro Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı bölümlerinden herhangi birinden mezun olmak,

Askerlik ile ilgisi olmayan,

Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik, malullük veya yaşlılık aylığı almamak,

Çalışmaya engel bir sağlık sorunu olmaması,

Personel Alımı İçin Gerekli Belgeler

Diploma veya mezuniyet belgesi ile denkliğini gösteren belgelerin elektronik ortamda sisteme yüklenmesi gerekmektedir.

Kamu Personeli Alımı Başvuru 

Adaylar, Sayıştay tarafından yayınlanan duyuru için 10-19 Ağustos 2022 tarihleri ​​arasında saat 23:59’a kadar e-Devlet veya Kariyer Kapısı üzerinden elektronik ortamda başvuru yapabilecekler. Şahsen, posta veya diğer yollarla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başa dön tuşu