PERSONEL ALIMI

Yazaki personel alımı için ilan yayınladı! 8 açık kadro

YAZAKİ’de çalışmak isteyen adaylar aşağıdaki başvuru formunu kullanarak başvuruda bulunabilirler. Başvurunuz daha sonra şirketin insan kaynakları departmanı tarafından kapsamlı bir şekilde incelenecek ve başarılı adaylar görüşmeye davet edilecektir. Bu yazımızda YAZ iş ilanları ile işe alım süreci hakkında detaylı bilgiler verdik. Konuyla ilgili soru, sorun veya görüşlerinizi yorum bölümümüzden iletebilirsiniz.

İnsan Kaynakları Politikamız

İnsan kaynakları yönetim sistemleri, şirket hedefleri ile çalışanlarımızın hedefleri bütünleştirilerek orta ve uzun vadeli hedefler doğrultusunda oluşturulmakta ve uygulanmaktadır. Katılımın ve yaratıcılığın teşvik edildiği, dinamik, iletişimi kolaylaştıran, yalın, iş birimi bazlı ve iyi işleyen bir organizasyon yapısı sağlanır. Çalışanlara kurum kültürünün bir parçası olduklarını hissettirecek ve şirkete aidiyetlerini artıracak etkin tanıma ve ödüllendirme sistemleri uygulanmaktadır.

İnsan Kaynakları Misyonu

çalışanlarımızın gelişimi için stratejik ve etkin bir iş ortağı olarak katma değer sağlamak; Sosyal sorumluluklarımızdan aldığımız güç ve açık iletişimimiz sayesinde olumlu imajımızı yansıtarak iş hedeflerimize ulaşmak.

Yazaki İş İlanları

Yazaki’de iş başvurusunda bulunmak için aşağıdaki uygun pozisyonlardan herhangi birini seçebilir ve şirkete iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Aynı zamanda başvuracağınız pozisyonun gereklerini öğrenebilir ve iş tanımı hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Yazaki İş Başvuru Formu

Yazaki’de iş başvurusu yapmak için şirketin internet sitesindeki insan kaynakları/kariyer/başvuru bölümünü kullanabilirsiniz. Ayrıca önceden hazırlamış olduğunuz CV ile doğrudan şirkete giderek yüz yüze iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Resmi web sitesi üzerinden başvuru yapma imkanı vermeyen firmalar da bulunmaktadır. Bu şirketler genellikle diğer kariyer sitelerinden iş başvuruları alırlar. Yazaki iş başvuru seçenekleri aşağıdadır. İstediğiniz herhangi bir şirkete iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

  • https://www.kariyer.net/firma-profil/yazaki-46428-37960

Başa dön tuşu