PERSONEL ALIMI

Turkcell personel alımı yapacak! 44 açık iş ilanı

Turkcell‘e dahil olan ve şirkete iş başvurusunda bulunmak isteyenler aşağıdaki gerekli bilgileri inceleyerek tüm Turkcell personel alım ilanlarına başvurabilirler. Aynı zamanda şirketin açık pozisyonlarını takip edebilirsiniz. Türkiye’de kurulmuş bir iletişim ve teknoloji şirketidir. 1994 yılı Şubat ayında hizmete girmiştir. Şirket, mobil ve sabit ağ platformu üzerinden geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunmaktadır. Turkcell, Türkiye’de evlere saniyede 1 Gbps’ye varan hızlarda fiber data erişimi sağlıyor.

Ayrıca geniş alan ve denizaşırı kullanım hizmetleri sunmaktadır ve 6000’den fazla çalışanı istihdam etmektedir. Türkiye’nin her yerinde mağazaları var.

TURKCELL İş İlanları personel alımı

İleri teknolojiler sunan şirket, telefon, iletişim ve internet gibi birçok alanda ve 81 ilde hizmet veriyor. Çok geniş bir çalışan kitlesine sahiptir. Her gün bünyesine yeni teknolojiler eklemekte ve sürekli eleman alımı yapmaktadır.

Şirket, çalışanlarına birçok hizmet vermekte, sigorta, yemek kartı, servis desteği, şirket araçları, çalışan kredisi gibi hizmetler vermekte, çalışan anneler için çocuklarına kreş desteği vermektedir.

Çalışan yakınlarına %25’e varan indirimler ve çalışan kredisi sunmaktadır. Başarılı çalışanlarını da çeşitli hediyelerle ödüllendirir. Bu da çalışanların motivasyonunu artırmaktadır. Birçok hizmet ile çalışanlarının haklarını korur.

Nasıl Başvurulur?

Birçok iş fırsatına sahip olan Turkcell, birçok satın alma işlemi gerçekleştiriyor ve bunlara kolayca başvurabilirsiniz. Öncelikle internet üzerinden Turkcell Kariyerim yazarak arama yaptığınızda karşınıza firmanın resmi web sitesi çıkacaktır.

Buradan kariyer fırsatları butonuna tıklayarak satın alınacak pozisyonları ve şehirleri görebilirsiniz. Buradan başvurabilirsiniz. Turkcell, genç yetenekler ve çeşitli yetenek programları ile de gençlerin ve yeni mezunların önünü açıyor.

Bunların dışında iş başvurusu yapmak isteyenler Kariyer.net, Linkedin, secretcv gibi iş arama siteleri üzerinden de iş başvurusunda bulunabilirler.

  • https://www.kariyer.net/firma-profil/turkcell-ve-grup-sirketleri-2931-21215

Başa dön tuşu