PERSONEL ALIMI

Türk Hava Yollarından Öğrencilere İş İmkanı! THY Personel Alımı 2022

Geçtiğimiz günlerde binlerce kabin memuru alacağını açıklayan THY, yeni bir personel alım duyurusu daha yayınladı. Üniversite öğrencilerine umut olacak THY duyurusunun detayları belli oldu. İşte 2022 THY personel alım ilanının detayları...

Türk Hava Yolları, yeni dönemin gelmesiyle birlikte kadrosunda çeşitli nedenlerle oluşan eksiklikleri gidermek amacıyla yeni kabin memurlarını kadrosuna katacağını duyurdu. THY, bugün itibarıyla bu kez üniversite öğrencilerini yakından ilgilendiren bir reklam yayınladı.

THY 2022 Yarı Zamanlı Personel Alımı Duyurusu

Türk Hava Yolları, yeni dönemde İstanbul ve Ankara ofislerine atanmak üzere üniversite öğrencilerini istihdam edeceğini duyurdu. THY tarafından 2022 yılında istihdam edilecek personele atanacak kadrolar şu şekilde belirlendi:

Parasal
Kalite ve Teknik
Pazarlama
Planlama
Kargo
Operasyon
İnsan Kaynakları ve Destek Ürünleri

THY 2022 Yarı Zamanlı Personel Alımı İlanı Başvuru Koşulları

Türk Hava Yolları’nın yeni görev süresine katılmak isteyen adayların başvuru koşulları yayınlandı. İlgili pozisyonlarda görev almak isteyen adayların başvuru şartları aşağıdaki gibidir:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
Üniversitelerin lisans programlarından mezun olmak veya 3. sınıf öğrencisi olmak
Haftada 30 saat, haftada en az iki gün tam zamanlı çalışabilme
Kadrolardaki pozisyonlar için yapılan görev tanımlarını engelleyebilecek kalıcı bir sağlık sorununun olmaması ve bu durumu ilgili kurumlardan alınacak sağlık raporu ile kanıtlayabilme.
Herhangi bir suça karışmamak ve herhangi bir davada adı geçmemek
İleri düzeyde İngilizce bilgisine sahip olmak

THY 2022 Yarı Zamanlı Personel Alımı İlanı Başvuru Detayları

Yeni dönemde THY personel alım ilanı ile istihdam edilmek isteyen adayların başvuruları THY’nin resmi internet sitesi üzerinden kabul edilecek. Elektronik ortam dışında yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

https://careers.turkishairlines.com/

Başa dön tuşu