PERSONEL ALIMI

TÜRASAŞ, İŞKUR Üzerinden Lise Mezunu Kadrolu Operatör Personeli Alımını Duyurdu

Türk Raylı Sistem Araçları Sanayi Anonim Şirketi (TÜRASAŞ), kadrolu kadrosuna operatör personel alımı yapacağını duyurdu. İşe alım süreci Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla yapılacak olup, gerekli şartları taşıyan lise mezunlarına açıktır.

Operatör Personeli Alım Detayları

İŞKUR internet sitesinde yapılan duyuruya göre TÜRASAŞ, şirketin kadrolu kadrosunda çalışacak 1 adet NC/CNC Tezgah Operatörü alımı yapmak istiyor. Pozisyon için adayların lise mezunu olması ve belirli suçlardan hüküm giymemiş olması (af edilmiş olsa bile), askerlik ile ilgili olmaması ve Eskişehir’de ikamet etmesi gibi bazı şartları taşıması gerekmektedir.

İlgilenen adaylar başvurularını 14 Nisan 2023 tarihine kadar İŞKUR üzerinden online olarak yapabilirler. Ayrıca Servis noktalarından veya Alo 170 hattını arayarak da şahsen başvuru yapabilirler. Adaylar için kura çekimi 27 Nisan 2023 tarihinde 11:00-12:00 saatleri arasında TÜRASAŞ Eskişehir Bölge Müdürlüğü’nde gerçekleştirilecektir.

İşletmeci Personeli Alımına İlişkin Şartlar

NC/CNC Makine Operatörü pozisyonuna başvurmakla ilgilenen adayların, pozisyon için dikkate alınması gereken belirli gereksinimleri karşılaması gerekir. İlgili bölümlerden lise diplomasına sahip olmaları ve affa uğramış olsalar bile belirli suçlardan sabıka kaydı bulunmamaları gerekir. Ayrıca kamu haklarından mahrum bırakılmamalı ve askerlikle ilgili olmamalıdır. Son olarak, adayların halihazırda Eskişehir’de ikamet etmesi gerekmektedir.

TÜRASAŞ Operatör Personeli Alımı Başvuru Süreci

TÜRASAŞ’ta NC/CNC Makine Operatörü pozisyonuna başvurmak isteyen adaylar, İŞKUR üzerinden online olarak başvurularını yapabilirler. Ayrıca yerel İŞKUR ofislerini ziyaret ederek Hizmet noktalarına şahsen veya Alo 170 hattından da başvurabilirler.

Aday belirleme süreci, 27 Nisan 2023 tarihinde TÜRASAŞ Eskişehir Bölge Müdürlüğü’nde yapılacak kura çekiminden oluşacaktır. Gerekli şartları taşıyan ve kura ile seçilen adaylar, TÜRASAŞ kadrolu kadrosuna bir NC/CNC Tezgah Operatörü.

TÜRASAŞ’ın işletmeci personel alım ilanı, iş arayan lise mezunları için bulunmaz bir fırsattır. Başvuru süreci 14 Nisan 2023 tarihine kadar açık olduğundan, ilgilenen adayların Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii A.Ş.’ne (TÜRASAŞ) kadrolu üye olarak katılma fırsatını kaçırmamaları gerekmektedir.

Başa dön tuşu