PERSONEL ALIMI

TOGG 9 kadro için personel alımı yapacak! Çalışmak isteyenlere müjde!…

Bilindiği üzere Türkiye’nin Otomobil Giriş Grubu TOGG, 2022 yılında ilk seri üretimiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor ve kurulumu neredeyse tamamlandı. Kurulumun ardından, önceden hazırlanan tasarım ve prototipe göre seri üretime geçilecek ve personel alımı devam ediyor.

TOGG birden fazla iş ilanı yayınladı ve personel alımı yapıyor. Ancak şu anda kurulumlar henüz tamamlanmadığı için araştırma geliştirme ekiplerinde çalışacak personel alımı yapılmakta ve bu nedenle kadrolarda İngilizce bilme zorunluluğu bulunmakta ve kadrolar buna göre İngilizce olarak yayınlanmaktadır. TOGG’un yayınladığı birden fazla iş ilanını sizler için derledik, İngilizce olarak yayınlanan pozisyonları Türkçe’ye çevirerek bir sonraki bölümde sunduk. Lütfen bu bilgilere göre hareket ediniz.

Açık Pozisyonlar nedir?

TOGG tarafından BT Veri Mühendisliği TOGG | Gebze, Kocaeli, Maliyet Mühendisi, BT Çözümü Tasarımı ve Teslimatı – Downstream, Dış Ticaret, BT Çözüm Tasarımı ve Teslimatı – Satın Alma ve Tedarik Zinciri, BT Çözüm Tasarımı ve Teslimatı – Üretim Planlaması, Bağlantılı Araç Sistemleri Teknik Ürün Sahibi, Fren Sistemi Cad Tasarımı pozisyonları için personel alımı yapılmaktadır. Başvurular nasıl yapılır?

Nasıl Başvurulur?

TOGG tarafından işe alınacak pozisyonlar yukarıda verilmiş olup, başvuru yapacak adayların aşağıdaki başvuru linki üzerinden başvurularını tamamlamaları gerekmektedir ve pozisyonların İngilizce olarak yayınlandığı unutulmamalıdır.

https://tr.linkedin.com/company/toggas/jobs

Başa dön tuşu