PERSONEL ALIMI

THY müşteri temsilcisi alımı yapacak! KPSS yok!…

İzmir THY müşteri temsilcisi alımı yapıyor. Türk Hava Yolları personel alımı yapacak. Başvuru tarihi ve koşulları belirlenir. Nihai başvurunun detayları haber içeriğimizde yer almaktadır. Türkiye’de THY’nin bir Türk müşteri danışmanına ihtiyacı olacaktır. İş arayanlar için iş fırsatı yayınlandı ve başvuru bilgilerinizi topladık.

Benzersiz müşteri deneyimleri oluşturmaya adanmış lider bir müşteri deneyimi merkeziyiz. Firmaları müşterileriyle buluşturan ve her gün yüzlerce etkileşimi anlamlı diyaloglara dönüştüren bir iletişim merkeziyiz. Teknolojiye yaptığımız büyük yatırımlarla sektörümüzdeki dönüşümü şekillendiren bir teknoloji şirketiyiz. Sektör profesyonellerinin gelişimine yatırım yapan bir eğitim ve gelişim merkeziyiz.

Sağlık, telekomünikasyon, finans, ulaşım, perakende, e-ticaret ve enerji gibi birçok sektörde faaliyet gösteren iş ortaklarımıza stratejik yoldaşlar yapıyor, müşteri deneyiminden kaliteye katma değerli hizmetlerimizle müşterilerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz, iletişim merkezi çözümlerinden teknoloji çözümlerine. Lider bir müşteri deneyimi merkezinde mutluluk, gelişim, başarı ve gelecek için çabalayan bir ekibe yol arkadaşı olmak istiyorsanız bize katılın!

Türk Hava Yolları personel alımı yapıyor

Personel seçimi için başvuru koşulları belirlendi.

SİZİN personelinizin seçimi için kimler başvurabilir;

Telefonda etkili iletişim kurabilme ve bundan keyif alabilme.
Diksiyonunuza ve ifadenize güvenin.

Eğer içsel olarak motive olmuşsanız ve hedef odaklıysanız.

Zaman yönetimi konusunda hassas olduğunuzu düşünün.

Vardiyalı sistemle günün farklı saatlerinde çalışmaya açıktır.

Lise veya üzeri eğitim olmalıdır.

MS programlarını etkin bir şekilde kullanabilme.

Askerlik hizmetini tamamladıysanız veya en az 2 yıl süreyle nakil olduysanız.

İzmir’de yaşamak.

THY’nin sunduğu imkanlar;

Sunduğumuz çeşitli eğitim fırsatları ile kişisel ve profesyonel gelişim fırsatı.
Büyük bir ekibin üyesi olmaktan gurur duyar.

Kariyerinizi değiştirmek, bir işi büyütmenin ve başarının önemli bir parçası olmak bir zevktir.

Müşteri danışmanı işe alma koşulları

Başvurular 5 gün sonra sona erecektir. Başvurular, başvuru ekranında elektronik olarak yapılacaktır. Adaylar başvuru butonuna tıklayarak gerekli adımları atarak başvuru yapabileceklerdir.

Sahte belgeli adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Sizden istenenler nedir?

Her gün mutlu deneyimler oluşturmak, çözümler bulmak ve iletişim kurduğumuz insanların hayatlarına dokunarak anlamlı bir etki yaratmak için yola çıkıyoruz.

Kurduğumuz her iletişim köprüsü ile insanların hayatında fark yarattığımızı biliyoruz. İzmir’deki Müşteri Deneyimi Merkezi ekibimizin bir üyesi olarak bu heyecanın bir parçası olacaksınız.

Çalışmalarınızın temel amacı, müşterilerimizin yaşadığı sorunlara çözüm bulmak, müşterilerimizin görüşmelerinin sonunda memnuniyetle telefonu kapatmalarını sağlamak ve kısacası mutlu deneyimler yaşatmaktır. Profesyonel ve çözüm odaklı yaklaşımınız ile müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak, başarı ve gelişimin “DAHA FAZLA”sına uzanan kendi kariyer yolculuğunuza güçlü bir adım atacaksınız.

Uygulama ekranı.

Başa dön tuşu