PERSONEL ALIMI

Tesla Personel Alımı İlanı Yayınladı! Otomotiv Sektöründe İş Arayanlara Müjde!…

Türkiye’de faaliyete geçmeye hazırlanan Tesla, ilgili fabrikası için personel alım ilanları yayınlamaya başladı. Şimdiye kadar birçok farklı pozisyon için personel alım duyurusu yayınlayan Tesla Türkiye, aday başvurularının alınmaya başladığını duyurdu.

Tesla Türkiye 2022 Personel Alımı Duyurusu

Elon Musk’ın Türkiye ziyareti sonrasında ivme kazanan Tesla Türkiye çalışmaları, personel alım ilanlarının yayınlanmasıyla Türkiye pazarının hareketlenmesini sağladı. Yakın zamanda faaliyete geçmeye hazırlanan Tesla Türkiye, şirketin resmi internet sitesinde yayınlanan personel alım ilanları için aday başvurularını kabul etmeye başladığını duyurdu.

Tesla Türkiye 2022 Personel Alımı Duyurusu Başvuru Detayları

Yeni dönemde Tesla Türkiye kadrosunda yer almak isteyen adaylar için ilgili pozisyonlara göre değişiklik gösteren ilan başvuru şartları belirlendi. Tesla’nın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan duyurularda, ilgili başvuru detayları açıklandı.

Tesla Türkiye’nin yeni dönem kadrosunda yer almak ve Tesla Türkiye’nin ilk çalışanlarından biri olmak isteyen adaylar başvurularını şirketin resmi web sitesi üzerinden yapabilirler.

Tesla Hakkında

Misyonumuz, dünyanın sürdürülebilir enerjiye geçişini hızlandırmaktır. Küresel sıcaklıklar yükselirken, kendimizi fosil yakıt bağımlılığından ne kadar hızlı kurtarırsak ve sıfır emisyonlu bir geleceğe ulaşırsak o kadar iyi. Bu misyonun peşinde, sadece harika EV’ler değil, aynı zamanda en iyi arabalar olan elektrikli araçlar yapıyoruz. Ayrıca, müşterilerimizin çevresel etkilerini daha da azaltmasına yardımcı olan, sonsuz ölçeklenebilir temiz enerji üretimi ve depolama ürünleri üretiyor ve kuruyoruz. Hedeflerimize ulaşmak söz konusu olduğunda, başkalarının imkansız olduğunu düşündüğü şeyleri başarmaktan gurur duyuyoruz. Yeni fabrikalar açıyoruz ve üretimimizi her gün artırıyoruz – sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek için bize katılın.

Yeni İş İlanları Gelmeye Devam Edecek!

Tesla’nın resmi internet sitesinde yer alan şarj istasyonları sekmesine geçtiğimiz haftalarda Türkiye lokasyonları da eklendi. Sitede bu güncellemenin yapılması, ağırlıklı olarak İstanbul olmak üzere iş ilanlarının yakın zamanda tüm Türkiye’ye yayılacağının habercisi oldu.

Çok kısa bir süre içerisinde Türkiye sınırları içerisinde faaliyetlerine başlayacak olan Tesla, Türkiye’nin şarj istasyonu noktalarının 8 farklı noktada olacağını duyurdu.

https://www.tesla.com/careers/search/?country=TR

Başa dön tuşu