PERSONEL ALIMI

Roketsan personel alımı müjdesini “mühendisler” için verdi

Roketsan bünyesinde 2022 açık pozisyonları açıklandı. Başvuru süreci ve Roketsan için çalışmak için ihtiyacınız olan tüm bilgiler bu yazımızda yer almaktadır. Roketsan 2022 giriş duyuruları yayınlandı. Roketsan iş başvuruları için açık pozisyonlar açıklandı. 2022 yılında Roketsan personelinin seçimi için bir mühendis adayı, bir gömülü yazılım mühendisi, bir mekanik tasarım mühendisi, bir elektronik donanım mühendisi ve bir proje mühendisi açıklandı. Bu yazıda ihtiyacınız olan tüm bilgileri ve başvuru sürecini bulabilirsiniz.

2022 Mühendis Adaylarının seçimi için başvuru görünümü açıklandı. Kontenjanlar ve tüm başvuru koşulları ve branşlar hakkında bilgiler aşağıdadır:

ROKETSAN PERSONEL ALIMI

Gömülü yazılım mühendisleri için işe alım gereksinimleri

Elektrik/elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, elektronik haberleşme mühendisliği ve kontrol ve otomasyon mühendisliği bölümlerinden lisans derecesi,

Mekanik Tasarım Mühendisi Kabul Koşulları

Makine mühendisliği, uzay mühendisliği, mekatronik mühendisliği, havacılık mühendisliği lisans derecesi,

Elektronik ekipman mühendisi işe alma koşulları

Elektrik/elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, elektronik haberleşme mühendisliği ve kontrol ve otomasyon mühendisliği bölümlerinden lisans derecesi,

Proje mühendisi işe alma koşulları

Mekanik, Elektrik Elektronik, Mekatronik, Sanayi, Metalurji ve Malzeme veya Uzay Mühendisliği Lisans,

Mühendis adayının kabul şartları

Roketsan mühendislik adayları için aranan şartlar aşağıdaki gibidir: Makine Mühendisliği, Elektrik Elektronik, Havacılık, Uzay, Bilgisayar Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme, Kimya, Fizik Mühendisliği Bölümlerinin 4. yılı için başvurabilirsiniz.

TC Vatandaş olmak, 4.00 üzerinden en az 3.00 not ortalamasına sahip olmak, haftada en az 1 gün Roketsan’da çalışmaya uygun olmak, iyi düzeyde İngilizce (okuma, konuşma, yazma) bilgisine sahip olmak, teorik bilgi birikimi güçlü olmak. Alan ve/veya teorik bilgi birikimini ve MS Office programlarını iyi düzeyde kullanma becerisini güçlendirme arzusu.

2022 yılında Roketsan iş başvurusu nasıl oluşturulur?

Roketsan işe alım başvurusu için adaylar aşağıdaki başvuru ekranından hemen başvuru yapabilirler. Adayların Roketsan web sitesine kayıt olmaları ve iş ve işlemlerini resmi başvuru ekranından takip etmeleri gerekmektedir.

https://ik.roketsan.com.tr/

Başa dön tuşu