PERSONEL ALIMI

Reysaş personel alımı ilanı yayınladı

Reysaş Lojistik bünyesinde yer alan ve şirkette bir pozisyona başvurmak isteyenler aşağıdaki gerekli bilgileri inceleyerek Reysaş Lojistik personel alım pozisyonlarından herhangi birine başvurabilirler. Aynı zamanda şirketin açık pozisyonlarını takip edebilirsiniz. 1989 yılında Ankara merkezli Reysaş olarak temelleri atılan ilk yıllarda hızlı bir büyüme göstererek tır sayısını 120’ye çıkarmıştır. Bugün ise 600’ü geçmiştir. 1994 yılı sonunda yolculukları 3000’i aştı.

Reysaş Lojistik personel alımı ve iş ilanları

Reysaş çalışanı olabilmek için Kariyer.net’teki güncel ilanları takip etmeniz önerilir. Çünkü burada hala şirketten aktif ilanlar var. Adaylar buradan başvurabilir. Şirketin personel ihtiyacı yılın farklı zamanlarında ortaya çıktığı için adayların ileriki dönemlerde de sınava girmeleri gerekmektedir. Firma sizi mülakata davet ediyorsa bu konuda bilgi sahibi olmanızda da fayda var. Bu nedenle adayların mutlaka resmi internet sitesini incelemeleri gerekmektedir.

İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKASI

İşe alım politikaları oluşturulurken ve kariyer planları yapılırken insanlara eşit koşullarda eşit fırsatlar sağlanması ilkesi benimsenmiştir. Personel alımına ilişkin kriterler yazılı olarak belirlenir ve bu kriterlere uyulur. İşe alım süreçleri prosedürlerle tanımlanır.

Çalışanlara sağlanan tüm haklara adil davranılır, çalışanların bilgi, beceri ve yetkinliklerinin artırılmasına yönelik eğitim ve gelişim programları yürütülür ve eğitim politikaları oluşturulur. Şirket çalışanlarının görev tanımları ve dağılımı, performans ve ödüllendirme kriterleri çalışanlara duyurulur. Çalışanlara verilen ücret ve diğer menfaatlerin belirlenmesinde verimlilik dikkate alınır.

Çalışanlar arasında ırk, din, dil ve cinsiyet ayrımcılığının önlenmesi ve şirket içinde fiziksel, zihinsel ve duygusal kötü muameleye karşı çalışanların korunmasına yönelik tedbirler alınmaktadır. Çalışanlar için İş Sağlığı ve Güvenliği yönetmeliğine uygun olarak güvenli bir çalışma ortamı ve koşulları sağlanmaktadır.

Nasıl iş başvurusu yapılır?

Reysaş çalışanı olmak istiyorsanız insankaynaklari@reysas.com.tr adresinden iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Öncelikle güncel bir özgeçmişiniz olmalıdır. Ama profesyonellik de önemli. Bu nedenle, öncelikle CV oluşturma kurallarını kontrol etmeniz, ardından bunlara dikkat etmeniz ve yeni bir tane oluşturmanız önerilir.

  • https://www.kariyer.net/firma-profil/reysas-logistics-3132-23425

Başa dön tuşu