PERSONEL ALIMI

Pınar Personel Alımı İçin Güncel İlan Yayınladı! Hemen başvur!…

Pınara’da çalışmak isteyen adaylara müjde! Pınar’a üye olmak ve şirkette iş başvurusunda bulunmak isteyenler, Pınar’ın herhangi bir işe alım ilanına aşağıdaki gerekli bilgileri inceleyerek başvurabilirler. Aynı zamanda şirketin açık pozisyonlarını da takip edebilirsiniz.

1973 yılında Yaşar Holding bünyesinde kurulan Pınar Süt, süt ve süt ürünleri, et ve su gibi temel gıda maddelerini üreten bir şirkettir. 1982 yılında Pınar Su, İzmir’deki fabrikasını açarak Türkiye’nin ilk ambalajlı su şişelerini üretmiştir. 1985 yılında çeşitli birimleri birbirine bağlayan Türkiye’nin ilk modern et fabrikası açıldı.

Kuruluşunun ilk yıllarında sadece Türkiye pazarında faaliyet gösteren firmalar, ürün çeşitliliği arttıkça dünyanın farklı bölgelerindeki tüketicilerin tercih ettiği bir firma haline geldi.

Türkiye’ye ihraç edilen su markaları arasında ilk sırada yer alan Pınar Su’nun yıllık net cirosu 225 milyon TL, Pınar Süt’ün 35 milyon TL, Pınar Et ise 46 milyon TL civarında satış yapıyor. 3 büyük fabrika başta olmak üzere 144 çiftlikte 25.000’e yakın üretici ile her geçen gün ilerlemeye devam ediyor.

Pınar işe alım ve iş ilanları

Ürettiği her alanda tüketici güvenini kazanan Pınar, artan tüketim ihtiyaçlarını karşılamak için var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda hem teknik ekip hem de üreticilerle yakın işbirliği, Pınar’ın büyümesine ve sektörde aranan bir marka haline gelmesine büyük katkı sağlıyor. Küresel pazarlarda faaliyet gösteren ve ülke çapında birçok distribütörü olan birçok insanı istihdam etmektedir. Sıklıkla yeni işe alım ilanları yayınlayan bir şirkette ihtiyaçlarınızı karşılamak için başvurabileceğiniz işler aşağıda listelenmiştir.

Bakım Teknisyeni
İş Geliştirme Uzmanı
Bakım Teknisyeni
Sevkiyat sorumlusu
Bütçe Planlama Sorumlusu
Satış Pazarlama Uzmanı

Nasıl başvurulur?

Pınar Süt, Pınar Su ve Pınar Et yeni personel alımını Pınar’ın resmi internet sitesi https://www.pinar.com.tr/ üzerinden duyurdu. Bağlantıya tıkladıktan sonra “Kariyer Fırsatları” düğmesini seçin. Açılan yeni sayfada tüm Yaşar Holding şirketleri arasından çalışmak istediğiniz kurumu seçerek ve çalışmak istediğiniz pozisyonu girerek size en uygun iş ilanını bulabilirsiniz.

Pınar iş başvuru formu sadece internet sitesinde yer almaktadır. Bu form, bireylerin genel başvuruda bulunmaları için gereklidir. Pınar’da iş başvurusunda bulunmak isteyen adayların en sık başvurduğu diğer firmalardan örnek verecek olursak; Tamek, Banvit, Sütaş, Filiz, Eker ve Tat diyebiliriz…

Üretim Mühendisi: Üretim sırasında ekipman ve ekipmanları kontrol eden ve kalite kontrol çerçevesinde çalışan, verimliliğin en üst düzeyde tutulması ve ürünün üretimi sırasında oluşabilecek arızaların önlenmesini sağlayan kişidir.
İç Kontrol Sorumlusu: Şirketin üretimi sırasında ortaya çıkabilecek riskleri analiz eden ve bu riskleri ele alan kişilerdir.
Satış Müdürü: Şirketin ürünlerini çeşitli müşterilere tanıtarak satış pazarını genişletmeye yardımcı olan kişilerdir.
Kalite Güvence Mühendisi: Üretilen ürünlerin kalite standartlarını karşılamasını sağlayan ve bu kontrolleri yapan mühendislerdir.
Bakım Teknisyeni: İşletmede kullanılan ekipmanların bakımını ve kontrolünü yapan teknisyenlerdir.

Temel bilgiler:

Çalışmaya kabul için asgari yaş: 18

Çalışma saatleri: Pazartesi – Cuma, 08:00 – 18:00 (12:00 – 13:00, hafta sonları)

Satın alınacak şehirler: İzmir, İstanbul, Eskişehir, Şanlıurfa Not: konuda yer alan kadrolar değişebilir.

İlanlar: https://www.kariyer.net/firma-profil/yasar-holding-a-s-1038-412#comp23

Başa dön tuşu