PERSONEL ALIMI

Pakmaya Personel Alımı İçin İlana Çıktı

Pakmaya’da görev almak ve iş sahibi olmak isteyen adaylara müjde! Pakmaya’ya bağlı olarak Şirket’te bir pozisyona başvurmak isteyenler, aşağıdaki gerekli bilgileri işaretleyerek Pakmaya’nın herhangi bir iş ilanına başvurabilirler. Aynı zamanda şirketin açık pozisyonlarını takip edebilirsiniz.

Pakmaya personel seçimi ve iş ilanları

1923 yılında ilaç sektöründe iş hayatına başlayan Mustafa Nevzats, 1973 yılında gıda sektörüne girmeye karar vermiş ve ilk kez Kocaeli-Köseköy’de Pakmaya fabrikasını kurmuştur. Unlu mamüllerin üretiminde ana madde olan maya, Pakmaya sayesinde yaygınlaşmış ve mayalı ekmek üretiminde vazgeçilmez bir gıda haline gelmiştir. 1986 yılında İzmir’de ve 1990 yılında Düzce’de iki tescilli fabrikanın daha açılmasıyla, 1998 yılında Romanya’da ilk yabancı yatırımını gerçekleştirdi.

Pakmaya İş İlanları

Kurulduğu günden bu yana sürdürdüğü büyüme ile dünyanın sayılı maya üreticilerinden biri haline gelmiştir. Ayrıca, sahip olduğu As Gıda ile değirmencilik sektöründe faaliyet göstermekte ve o sektöre yönelik katkı maddeleri üretiminde faaliyet göstermektedir. Şirket, çalışanlarının artan ihtiyaçlarını karşılamak için personel istihdam etmektedir.

Çevre ve insan sağlığının korunmasını öncelik haline getirmiştir. Bu doğrultuda örnek bir çevre bilinciyle, yürürlükteki yasalara uygun, ilkelerinden vazgeçmeden ülke ekonomisine ve doğaya katkı sağlayabilecek teknoloji ve yöntemleri kullanır ve personel alımında buna göre değerlendirir.

Pakmaya’da Kalite

Soğuk hava depoları, frigorifik kamyonları ve tüm ülkeyi kapsayan güçlü satış ağı ile hizmet veren Pakmaya, üst düzey kalite anlayışına dayalı olarak sistemlerinin verimliliğini ve üretkenliğini sürekli geliştirmeyi taahhüt etmektedir.

Pakmaya, BRC Global Gıda Güvenliği Standardı belgesine, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesine ve ISO 22p000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi belgesine sahiptir. Pakmaya, çevre faaliyetlerine ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemine uygun olarak devam etmektedir.

Gıda olarak, Pakmaya bünyesinde faaliyet gösteren bir firma olarak, üretim tesislerinin hammadde kullanımından, ürünlerin müşterilerine son teslimine kadar olan tüm aşamalarında etkin ve titiz bir kalite güvence sistemi uygulamaktadır. As Gıda’nın kaliteye verdiği önem, firma için verilen aşağıdaki sertifikalarla onaylanmıştır: TÜV Rheinland’dan alınan ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi belgesi ve BRC Kalite Yönetim Sistemi belgesi.

İş ilanları: https://www.kariyer.net/firma-profil/pak-gida-uretim-ve-pazarlama-a-s-21062-12147

Başa dön tuşu