PERSONEL ALIMI

Kızılay yarı zamanlı personel alımı ilanı yayınladı

Kızılay Lojistik, yarı zamanlı personel alımı yapacak. Kızılay onine başvuru süreci başladı. İşte başvurular ve tüm detaylar: Türk Kızılayı, lojistik birimi için yarı zamanlı, 3. ve 4. sınıf öğrenci personel alımı yapacak. Kızılay lojistik personel işe alım başvuru süreci ve tüm detayları olarak bu yazımızda İŞ İŞ KARİYERİ hazırladık. İşte tüm detaylar.

Kızılay Personeli İşe Alım Başvuru Süreci

Adaylar 8 Mart 2022 tarihine kadar Türk Kızılayı kariyer sayfasından online başvuru yapabilirler. Başvuru ekranına haberimizin alt kısmından ulaşabilirsiniz.

Kızılay yarı zamanlı personel alımı mezuniyet şartı

Üniversite 3. veya 4. sınıfta okuyan adaylar başvurabilir. Bu kapsamda İİBF, Mühendislik veya Lojistik Yönetimi bölümlerinde okuyanlar da başvurabilir. Uygulamaya özel diğer sorunlar aşağıdaki gibidir:

Lojistik Uzman Yardımcısı alımı için başvuru şartları nelerdir?

Tercihen İngilizce bilen, B sınıfı yeterliliğe sahip, ekip çalışmasına yatkın, analitik düşünebilen, stresle baş edebilen, etkin iletişim kurabilen, çözüm ve sonuç odaklı çalışan, proaktif, gelişime açık, paydaş memnuniyetine önem veren adaylar, ve depo yönetimi ve mevzuat bilgisine sahip. Başvuruda bulunabilir.

Ayrıca dokümantasyon yönetimi ve raporlama becerilerine, etkin zaman yönetimi ve planlama becerilerine sahip olmak, yurt içi ve yurt dışı deprem, sel, yangın vb. her türlü afette kısa veya kısa süreli görev yapabilecek fiziksel ve psikolojik yeterliliğe sahip olmak gerekir.

https://basvuru.kizilaykariyer.com/4XDMDZ2U7KSXWVMSEDEPJZ8VMA.JOB

Başa dön tuşu